2012-05-31 16:56:43
Φωτογραφία για Μεσσηνιακά... αθλητικά με την ΕΡΑ Καλαμάτας
Εθνικός Μελιγαλά-Μολαϊκός 4-1

Νίκη με 4-1 επί του Μολαϊκού, πέτυχε χθες το απόγευμα στο Δώριο ο Εθνικός Μελιγαλά, στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Δ΄ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου. Χθες ο Πορτοχελιακός νίκησε τον Παναρκαδικό με 2-0. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα η ομάδα του Μελιγαλά, θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Παναρκαδικό και ο Μολαϊκός θα φιλοξενήσει τον Πορτοχελιακό.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Την αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου της Ανατολικής Παραλίας της Καλαμάτας, σε προπονητικό αθλητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών υποσχέθηκε χθες σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Τα χρήματα, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, θα διατεθούν μέσω του ΕΣΠΑ.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της Σπερχογείας, θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας, ανάμεσα στις ομάδες των παλαίμαχων της Καλαμάτας και του Ικάρου Νέας Ιωνίας. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων της Καλαμάτας θα τιμήσει την οικογένεια του πρώην προέδρου των παλαίμαχων της Παναχαϊκής, Γιώργου Σπανασωτηρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 χρόνων. Επίσης, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Μαλαφέκα, ο οποίος εκτός από την καλαματιανή ομάδα φόρεσε και τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Συντάκτης: Γρηγόρης Πουλόπουλος

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:ERT/Γιώργος Ξιάρχος
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ