2018-04-10 18:51:26
Φωτογραφία για Πώς τα μαλλιά της Ιβάνκα Τραμπ κατέστρεψαν ένα κομμωτήριο στην Άιοβα
Ένα κομμωτήριο της Αϊόβα κατακρίθηκε έντονα στη σελίδα του στο facebook, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ η οποία το επισκέφτηκε για να χτενίσει τα μαλλιά της για κάποια εκδήλωση.

Το κομμωτήριο Salon Spa W, θεώρησε καλό να δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Facebook τη φωτογραφία της Πρώτης Κόρης, η οποία βρισκόταν στην πόλη για να επίσημη επίσκεψη μαζί με την Κυβερνήτη της Αϊόβα.

“Η Δευτέρα μας ξεκίνησε δυναμικά χτενίζοντας την Ιβάνκα Τραμπ για την επίσκεψή της στην Αϊόβα! Εμείς [αγαπάμε] να υποστηρίζουμε τις γυναίκες στην πολιτική ", έγραψε το σαλόνι ομορφιάς στη λεζάντα στο Facebook.

Ωστόσο, οι χρήστες δεν συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό του κομμωτηρίου για αυτή την επίσκεψη, αφού εκατοντάδες χρήστες κατέκριναν την επιχείρηση και απείλησαν να μην πατήσουν ποτέ ξανά το πόδι τους στο κομμωτήριο.

Κάποιοι άλλοι δήλωσαν ότι η φωτογραφία ήταν "ακατάλληλη" και έκαναν σταμάτησαν να ακολουθούν τη σελίδα.


“Αυτή η φωτογραφία δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να είστε περήφανοι” έγραψε μια γυναίκα.

Ένας άλλος χρήστης του Facebook σχολίασε: "Ποτέ δεν θα κλείσω ξανά ραντεβού σε αυτό το κομμωτήριο”

"Δεν θα έρθω ποτέ ξανά στο κομμωτήριό σας μετά από αυτό το ποστ," έγραψε μια άλλη πελάτισσα συγκεντρώνοντας δεκάδες αντιδράσεις επιβράβευσης.

Οσο για τους υπεύθυνους του κομμωτηρίου, έκπληκτοι απολογήθηκαν για αυτό το ποστ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να λάβουν και αξίζουν τις υπηρεσίες του. Ακόμα και η Ιβάνκα Τραμπ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ