2018-04-11 15:05:50
Φωτογραφία για ΤΡΑΜΠ: ΡΩΣΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΞΥΠΝΟΥΣ» ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Μέσω Twitter επέλεξε να απαντήσει στις απειλές της Ρωσίας ότι θα καταρρίψει πυραύλους που θα κατευθύνονται προς τη Συρία ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Η Ρωσία δεσμεύεται να καταρρίψει όλους τους πυραύλους που θα εξαπολυθούν ενάντια στη Συρία. Ετοιμάσου, Ρωσία, επειδή θα έλθουν, ωραίοι, νέοι και "έξυπνοι"! Δεν πρέπει να είστε εταίροι του Κτήνους Που Σκοτώνει με Αέρια, που σκοτώνει τον λαό του και το διασκεδάζει!».

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρεσβευτής στον Λίβανο Αλεξάντερ Ζασίπκιν είχε απειλήσει ότι θα καταρριφθούν οποιοιδήποτε αμερικανικοί πύραυλοι ριφθούν στη Συρία, προσθέτοντας ότι στο στόχαστρο θα μπουν επίσης τα σημεία προέλευσής τους.

Ο κ. Ζασίπκιν διευκρίνισε σε σχόλια που έκανε και μεταδόθηκαν την Τρίτη το βράδυ από τηλεοπτικά δίκτυα ότι αναφέρεται σε δήλωση του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και του αρχηγού του ρωσικού γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων.

«Αν υπάρξει πλήγμα από τους Αμερικανούς, τότε οι πύραυλοι θα καταρριφθούν και ακόμη και στα σημεία από τα οποία προήλθαν οι πύραυλοι θα ριφθούν πυρά», δήλωσε συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Χεζμπολάχ al-Manar TV.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ