2018-04-11 18:52:13
Φωτογραφία για Το High Fidelity σε τηλεοπτική σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια
Υπάρχουν αρκετές ταινίες που έχουν «σημαδέψει» τους απανταχού μουσικόφιλους και μία από αυτές είναι το High Fidelity Το φιλμ που παρακολουθεί τον νευρωτικό Τζον Κιούζακ ως λάτρη της μουσικής και ιδιοκτήτη δισκοπωλείου να προσπαθεί να καταλάβει γιατί δεν μπορεί να έχει μια σταθερή ερωτική σχέση.

Ο χαρακτήρας του Rob Gordon, μαζί με τους θεότρελους συνεργάτες του (ξεχωρίζει ο ξεκαρδιστικός Jack Black) και τους περίεργους πελάτες, έγινε ένας από τους αγαπημένους στις αρχές του 2000 με την ταινία να αποτελεί και έναν φόρο τιμής στη μουσική παντός είδους.

Τώρα, όπως έγινε γνωστό, η Disney ετοιμάζει μία τηλεοπτική βερσιόν της επιτυχημένης ταινίας , αλλά με μία σημαντική αλλαγή.

Η πρωταγωνίστρια θα είναι γυναίκα, όμως το φιλμ θα διατηρήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του βιβλίου του Nick Hornby, από το οποίο προήλθε και το σενάριο για την ταινία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στη νέα υπηρεσία streaming της Disney, όμως η εταιρεία δεν έχει απαντήσει στις φήμες εάν το σκηνικό θα βασίζεται πάλι σε κάποιο δισκάδικο ή η σειρά επικεντρωθεί στις νέες μεθόδους ακρόασης μουσικής όπως το streaming.

Μέχρι να έχουμε τις πρώτες εικόνες από το νέο εγχείρημα, όμως μπορούμε να θυμηθούμε μερικές εξαιρετικές στιγμές από την αγαπημένη ταινία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ