2018-04-11 21:36:19
Φωτογραφία για Έχεις στρογγυλό πρόσωπο; Δοκίμασε αυτά τα 5 κολακευτικά κουρέματα
Eάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι ένα λάθος κούρεμα μπορεί εύκολα να καταστρέψει ολόκληρη την εμφάνισή σας Έτσι, την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το κομμωτήριο, ο στόχος σας είναι να αναζητήσετε ένα στυλ που θα αδυνατίζει το πρόσωπό σας.

Δείτε παρακάτω έναν εύχρηστο οδηγό με τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο, ώστε να πάρετε ιδέες για την επόμενη ανανέωση στο look σας.

1. Ασύμμετρο καρέ

Καν’ το όπως η Selena Gomez. Οι ατίθασες άκρες δημιουργούν κολακευτική αντίθεση με το στρογγυλό πρόσωπο, ενώ το μήκος που δεν αγγίζει τους ώμους, κάνει το λαιμό να φαίνεται μακρύτερος. Όταν ζητήσετε αυτό το κούρεμα, βεβαιωθείτε ότι οι άκρες φτάνουν περίπου τρία δάχτυλα κάτω από το πηγούνι σας για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

2. Αυστηρό καρέ

Εάν θεωρείς ότι το στρογγυλό σου πρόσωπο σε κάνει να φαίνεσαι μικροκαμωμένη (που δεν είναι πρόβλημα!) ένα κομψό, σχεδόν αυστηρό κούρεμα και στυλ θα αντισταθμίσει κάθε αίσθηση ότι είσαι υπερβολικά χαριτωμένη. Το εντελώς ίσιο καρέ της Mila Kunis με τη χωρίστρα στο πλάι δημιουργεί την τέλεια ισορροπία.


3. Αγορίστικο με όγκο

Ίσως νομίζετε ότι ένα πολύ κοντό κούρεμα θα τραβούσε ακόμα περισσότερη προσοχή στο σχήμα του προσώπου σας, αλλά όπως αποδεικνύει η Jennifer Hudson, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Το κόλπο είναι να επικεντρωθεί ο όγκος στην κορυφή του κεφαλιού, που τραβάει το βλέμμα από πάνω προς τα κάτω και όχι στο πλάι.

4. Μακριά με καμπύλες

Εάν σας αρέσουν τα μακριά μαλλιά, επιλέξτε ένα κούρεμα όπως αυτό της Chrissy Teigen. Η ιδέα είναι να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας με χαλαρές καμπύλες που αναδεικνύουν τα ζυγωματικά και τα μάτια σας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα σχήμα που κάνει ολόκληρη την περιοχή του προσώπου και του λαιμού σας να φαίνεται πιο φρέσκια.

5. Μακριές αφέλειες

Εάν αποφασίσετε να κόψετε αφέλειες τα μαλλιά σας, πρέπει να το κάνετε όπως η Kirsten Dunst. Οι μακριές, ελαφρώς γωνιώδεις αφέλειες, δημιουργούν ένα οπτικό τέχνασμα στο σχήμα του μετώπου σας που τραβάει το βλέμμα προς τα κάτω, οπότε το μόνο στρογγυλό σημείο θα είναι γύρω από το σαγόνι σας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ