2018-04-11 23:21:12
Φωτογραφία για Νίκος Μακρόπουλος: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα παντρευόμουν»
Ο Νίκος Μακρόπουλος έχει ανέβει μια φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και όπως αποκάλυψε δεν θέλει να το ξανακάνει Ο τραγουδιστής είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή, αλλά ο γάμος είναι κάτι που δεν σκέφτεται.

«Είναι στάση ζωής αυτό από το ξεκίνημα μου. Ήταν επιλογή, ίσως έτσι έκρινα, μπορεί από ένα κόμπλεξ δικό μου, καθώς ήθελα να με κρίνουν για πι δουλειά μου και όχι για την προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά αυτό έκανα, με σεβάστηκαν όλοι- οι παπαράτσι και τους ευχαριστώ γι’ αυτό» είπε στο Secret και συνέχισε για το αν θα  υπήρχαν δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν . «Κίτρινος Τύπος πάντα υπάρχει. Έχω μάθει να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά και δεν έχω κάνει κάτι κακό για να ανησυχώ και να στεναχωριέμαι. Τώρα, αν υπάρχει κάποιος κακεντρεχής, δεν ευθύνομαι εγώ».

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει σχέση με την τραγουδίστρια Γιούλη Τάσσου. Σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα; «Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, γιατί, όταν ο άντρας παντρευτεί, ψάχνει να βρει ερωμένη! Μπορεί να κάνεις παιδιά και να τα αναγνωρίσεις
. Ο μόνος λόγος για να παντρευτείς είναι για να εξασφαλίσεις κάποιον, και τίποτα άλλο. Προς το παρόν, δεν έχουμε τέτοιες ανάγκες, η σύντροφος μου δηλαδή δεν έχει τέτοιες ανάγκες. Και εγώ, αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα παντρευόμουν, θα έκανα όσα παιδιά μου έδινε ο θεός να κάνω και τίποτα άλλο», αποκαλύπτει.

 Στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Μακρόπουλος βιώνει την απόλυτη ευτυχία και δεν το κρύβει. «Είμαι καλά, τόσο σε σημείο να τρομάζω!. Συνταγή δεν υπάρχει. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο κόσμος περνά καλά όπου τραγουδάω. Και αυτό βλέπω πως έχω κάνει καλά ύστερα από τόσα χρόνια. Έτσι γίνεται στη δική μας δουλειά: το μαγαζί γεμίζει, εσύ πληρώνεσαι, όλα καλά».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ