2018-04-12 11:00:40
Φωτογραφία για Σκάει... βόμβα στο Survivor! Ελληνοτουρκική εμπλοκή και... τέλος στις μονομαχίες με τους Τούρκους
Δεν είναι όλα... ρόδινα στον Αγιο Δομίνικο και φαίνεται πως ακόμα και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αισθάνεται έντονη πίεση τον τελευταίο καιρό, ικανή να τον υποχρεώσει να ανατρέψει ορισμένα από τα αρχικά του σχέδια για τις ελληνοτουρκικές μονομαχίες στο Survivor.

Πολλά γράφονται και ακόμα περισσότερα... λέγονται, αλλά δεν γράφονται, για τους λόγους που υποχρεώνουν τον Τούρκο παραγωγό να μεταθέσει για αργότερα ορισμένες από τις ελληνοτουρκικές μονομαχίες.

Και τούτο, διότι η πρώτη απόπειρα δεν είχε τον αντίκτυπο που ήθελε στη γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα να προκύψουν σοβαρότατες αντιδράσεις από το τουρκικό τηλεοπτικό κοινό. Ουσιαστικά, οι Τούρκοι κατηγόρησαν τον Ατζούν Ιλιτζαλί πως «άφησε» τους Έλληνες παίκτες να πάρουν νίκες, ώστε να φανεί πιο ανταγωνιστικό το αγώνισμα.

Κάτι τέτοιο, φυσικά και το αρνείται ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος ωστόσο αποφάσισε να μη δοθεί ξανά τέτοιο δικαίωμα αμφισβήτησης για την «καθαρότητα» του Survivor, γι' αυτό και απέσυρε τα σχέδιά του για παγιοποίηση των ελληνοτουρκικών αναμετρήσεων. 
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ