2018-04-12 11:19:18
Φωτογραφία για Αναρωτιέσαι αν όλα πάνε καλά στη ζωή σου; Σου δίνουμε 3 ενδείξεις!
Ο κάθε άνθρωπος ορίζει διαφορετικά αν όλα πάνε καλά στη ζωή του Αυτός ο ορισμός, είναι η σταθερή πυξίδα που ο καθένας μας ακολουθεί, με την ελπίδα να πετύχει τους στόχους του και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του.

Παρόλα αυτά, μερικές φορές ξεχνάμε τι είναι αυτό που σημαίνει για μας καλή ζωή και τα βλέπουμε όλα μαύρα. Ό,τι και να συμβαίνει στη ζωή μας, είτε καλό είτε κακό δεν λέμε να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε αυτά που ήδη έχουμε.

Μη μας παρεξηγήσεις, το ξέρουμε ότι είναι αδύνατο να πιστεύουμε κάθε μέρα ότι όλα πάνε καλά. Αυτό που σου λέμε είναι ότι όποια νέα πρόκληση συναντάς στη ζωή σου, να θυμάσαι πάντα και όλα τα καλά πράγματα που έχεις πετύχει και είχες το προνόμιο να ζήσεις.

Ο καθηγητής Grant Hilary Brenner, σε άρθρο του στο Psychology Today μας δίνει τις 3 ενδείξεις ότι όλα στη ζωή μας πάνε καλά και ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Κάτι να ανυπομονείς κάθε μέρα

Οι ώρες στο γραφείο πολλές, η δουλειά ατελείωτη και η διάθεση ανύπαρκτη. Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, όμως, βρίσκει πάντα χρόνο στην ημέρα του, να κάνει όλα όσα θέλει. Έχει κάτι για το οποίο ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι. Μπορεί να είναι κάτι απλό, όπως όταν έχεις μια αγκαλιά από τον σύντροφό σου ή τον σκύλο σου, είναι και αυτό μια ένδειξη ότι κάτι έχεις κάνει καλά.

Πηγαίνεις για ύπνο ικανοποιημένος

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να κοιμηθούν ξέρεις από τι πάσχουν; Από τις σκέψεις, το άγχος και τον φόβο ότι κάτι δεν έκαναν καλά μέσα στην ημέρα τους. Αν πηγαίνεις για ύπνο το βράδυ, έχοντας μια αίσθηση ικανοποίησης, δε χρειάζεσαι καθόλου άλλες ενδείξεις.

Εκτιμάς τους άλλους και οι άλλοι εκτιμούν εσένα

Όταν έχουμε ουσιαστικές σχέσεις, ακόμη και με ανθρώπους που δεν μιλάμε συνεχώς, κρατάμε αυτές τις σχέσεις μέσα μας, ως μια πηγή ανακούφισης και χαράς που μας πλαισιώνουν καθημερινά. Είναι πολύ σημαντικό να δέχεσαι την εκτίμηση από τον περίγυρο σου, αλλά να φροντίζεις να κάνεις και εσύ το ίδιο. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο ανάγκη έχει κάποιος να ακούσει μια καλή κουβέντα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NASA: Ο γύρος της Σελήνης  4K
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NASA: Ο γύρος της Σελήνης 4K
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ