2018-04-12 20:40:10
Φωτογραφία για ΝΑΙ Δημάρχων Αιτωλοακαρνανίας για τα σκουπίδια της Αιγιαλείας
       Θετική, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η απάντηση των δημάρχων της Αιτωλοακαρνανίας που παρέστησαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην Αθήνα για την εξεύρεση λύσης για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αιγιαλεία, μετά το κλείσιμο, λόγω διαμαρτυριών του ΧΥΤΑ Αιγείρας.

        Να θυμίσουμε πως αρχικά οι πληροφορίες ήταν πως οι ΦΟΔΣΑ της Αιτωλοακαρνανίας, ήταν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όπως φαίνεται μετά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αλλά και του υπουργού, πείστηκαν να πάρουν μέρος των απορριμμάτων της Αιγιαλείας.

          Το πως θα γίνει αυτό, θα προκύψει μέσα από τις συμβάσεις που θα υπογραφούν σε συνεργασία και με τον ΦΟΔΣΑ της περιοχής του Αιγίου, αλλά τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, όσο και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλος και ο δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης, που συμμετείχαν στην σύσκεψη, δέχτηκαν, θέτοντας πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, κάποιες προϋποθέσεις ως προς τον όγκο των σκουπιδιών που θα δεχτούν οι ΧΥΤΑ Στράτου, Βλαχομάνδρας και Παλαίρου αντίστοιχα,  την ανάγκη επαναλειτουργίας και του ΧΥΤΑ Αιγείρας η συνδρομή του ΧΥΤΑ Τριανταφυλλιάς στην Ηλεία κλπ.............
.        Να σημειωθεί πως εκτός του ΦΟΔΣΑ της περιοχής του Αγρινίου (ΧΥΤΑ Στράτου), οι άλλοι ΦΟΔΣΑ της Αιτωλ/νίας συμμετείχαν και δια των προέδρων τους, ενώ για τον ΧΥΤΑ στο Μεσολόγγι, είναι γνωστό πως αυτό το διάστημα δεν λειτουργεί εξαιτίας εργασιών επέκτασης του.

Πηγή: http://www.agriniopress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γέννησε η Rachel McAdams
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γέννησε η Rachel McAdams
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ