2018-04-12 21:08:10
Φωτογραφία για Η αστυνομία ψάχνει τον πιστολέρο της Κυριακής του Πάσχα
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το δημοσίευμα του notioanatolika.gr με ήρωα έναν ασυνείδητο πιστολέρο ο οποίος αδειάζει το όπλο του, πολλές μάλιστα φορές, ευχόμενος και «Χριστός Ανέστη» στα μέλη της παρέας του που τον παρακολουθούν με ανάμικτα συναισθήματα και ενώ μπροστά βρίσκεται κι ένα μικρό παιδί.

 

Ο συγκεκριμένος άνδρας, του οποίου τα στοιχεία είναι πλέον γνωστά στην αστυνομία, αναζητείται ώστε να δημιουργηθεί δικογραφία σε βάρος του με, ενδεχομένως, πλήθος κατηγοριών να τον βαρύνουν.

 

Μιλώντας στο notioanatolika.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι «σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται από τον νόμο οι άσκοποι πυροβολισμοί. Και η ενέργεια αυτή σε περίπτωση που πρόκειται για αληθινό όπλο συνιστά αδικήματα τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν εγκληματική αμέλεια ή και ενδεχόμενο δόλο. Μην ξεχνούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές ήταν η αιτία σε πολλές περιπτώσεις να θρηνήσουμε θύματα όπως η περίπτωση του παιδιού στο Μενίδι».


 

Σε ερώτηση του notioanatolika.gr για το εάν πρέπει να παρέμβουν οι αστυνομικές αρχές ο κ. Καλλιακμάνης ήταν σαφής: «Θα πρέπει να υπάρξει άμεση παρέμβαση για τον έλεγχο της νομιμότητας όσον αφορά την κατοχή και την χρήση του όπλου αλλά και για την συγκεκριμένη συμπεριφορά με άμεση ενημέρωση του αρμόδιου Τμήματος Τάξης ή Ασφάλειας»!

 

Ο ασυνείδητος πιστολέρο όχι μόνο πυροβόλησε επανειλημμένα στον αέρα αδειάζοντας τουλάχιστον τρεις γεμιστήρες των 20 φυσιγγιών η καθεμιά αλλά το έπραξε και σε κατοικημένη περιοχή και με την παρουσία αρκετών φίλων και γνωστών του.

 

Το πιστόλι όπως παρατήρησαν αστυνομικοί που γνωρίζουν είναι 9άρι και κατά κάποιους τσεχικής ή αυστριακής κατασκευής, ίσως Glock.

 

Και ενώ ο πιστολέρο θεώρησε ότι έκανε κάτι σπουδαίο και μάλιστα έπρεπε να δημοσιοποιήσει την πράξη του αυτή μέσω του προφίλ του στο facebook, μόλις τα κατορθώματά του άρχισαν να γίνονται γνωστά εξαιτίας του δημοσιεύματος του notioanatolika.gr, έσπευσε να κατεβάσει τα σχετικά βίντεο.

 

Όμως πλέον τα στοιχεία του καθώς και τα βίντεο βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας η οποία θα πράξει όσα απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις με τη βοήθεια και των εισαγγελικών αρχών.

Πηγή: notioanatolika
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ