2018-04-13 12:33:51
Φωτογραφία για Ματθαίος Μάντζιος: Στις 30 Απριλίου η τελετή παράδοσης πυροσβεστικού Σταυρου
 Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ανθυποπυραγός ε.α. ενημερώνει πως στις 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί τελετή παράδοσης πυροσβεστικού Σταυρου στους οικείους του ήρωα Ματθαίου Μάντζιου.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω και να γνωρίζετε οτι χθες, 12 Απριλίου, επικοινωνησε μαζι μου τηλεφωνικώς Αξ/κος υπασπηστρια του κ. Αρχηγου Πυροσβεστικου Σώματος, προκειμένου να με ενημερωσει οτι τελικα την Δευτερα 30 Απριλίου ωρα 11,00' στον 5ο πυροσβεστικό σταθμο, στην Καλλιθεα οπου υπηρετούσε, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης πυροσβεστικού Σταυρου στους οικειους του αξέχαστου ήρωα συναδέλφου Ματθαίου ΜΑΝΤΖΙΟΥ.

 

Επιτέλους, έπρεπε να γινουν τοσες ενέργειες για το αυτονόητο και την ηδη απο 3ετιας! ειλημμένη αποφαση Αν. Υπουργού ΠΡΟ. ΠΟ. και π. Αρχηγού Π. Σ.!

 

Σ. Σ. Υπενθυμίζεται οτι ο εκλειπων ήρωας συνάδελφος μας, ως επικεφαλής  εχασε τη ζωη του το 2014 σε καιομενο διαμέρισμα 3ορόφου κτίσματος στο Π. Φάληρο, προσπαθώντας να διασώσει συνανθρώπους μας,εν τέλει μονος και αβοήθητος απο αλλες πυροσβεστικές ενισχύσεις!, ενω στην μνημη του και σε αναγνώριση της ηρωικής του εκείνης πράξης,εδόθη απο τον αξιόλογο Δηματχο Π. Φαλήρου,το ονομα του σε παιδικη χαρα, πλησίον του τόπου μαρτυρίου του.

 

Γ. Παναγιωτακοπουλος

Ανθ/γος Π. Σ. ε.α.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ