2018-04-13 21:37:19
Φωτογραφία για Η απώλεια του 34χρονου πιλότου υπογραμμίζει την επιτακτικότητα του αντιπολεμικού αγώνα
Θύμα της όξυνσης του ανταγωνισμού των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας, της εντατικής πολεμικής ετοιμότητας στο φόντο των πιο σκοτεινών ιμπεριαλιστικών σχεδίων έπεσε ο Γιώργος Μπαλταδώρος, χειριστής του Μιράζ, που συνετρίβη κοντά στη Σκύρο.

Δεν «έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος», όπως έσπευσε να δηλώσει προκλητικά με τουίτ ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Τον 34χρονο πιλότο θρηνούν η οικογένειά του, οι συνάδελφοί του και ο κόσμος της εργασίας, όχι οι εθνικιστές και οι ακροδεξιοί, τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι εντολοδόχοι των ιμπεριαλιστών που ρίχνουν λάδι στη φλόγα των ανταγωνισμών. Όχι όλοι αυτοί που αναζητούν τέτοια τραγικά γεγονότα για να χύνουν εθνικιστικό δηλητήριο μεταξύ των λαών.

Αν κάτι έρχεται να υπογραμμίσει η απώλεια του 34χρονου πιλότου είναι η αναγκαιότητα του παλλαϊκού ξεσηκωμού για την αποτροπή του πολέμου, για να σταματήσει η ελληνική εμπλοκή στις επεμβάσεις ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ στην περιοχή, ενάντια στα μέτρα πολεμικής προετοιμασίας και πολεμοκαπηλείας που υλοποιεί η κυβέρνηση Α. Τσίπρα-Π. Καμμένου, προωθώντας τα συμφέροντα των πολυεθνικών, των πετρελαιάδων και της ολιγαρχίας.

Γραφείο Τύπου ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση  Αθήνα 12/4/2018
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ