2018-04-14 12:07:09
Φωτογραφία για Ιδού ποια χωρίστρα μαλλιών σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου
Ο πιο γρήγορος τρόπος να ανανεώσεις το χτένισμα σου Αν φαντασιώνεσαι εδώ και καιρό μια μεγάλη αλλαγή για τα μαλλιά σου, αλλά δεν είσαι εντελώς έτοιμη, μην ανησυχείς. Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το hair look σου είναι να αλλάξεις την πλευρά που κάνεις τη χωρίστρα στα μαλλιά σου.

"Η χωρίστρα παίζει σημαντικό ρόλο στο vibe που αποπνέει η συνολική εμφάνιση σου", λέει η Christine Symonds, celebrity stylist στο Los Angeles. "Αυτές οι αλλαγές μπορούν γρήγορα να αλλάξουν το look σου και να σε κάνουν να αισθανθείς διαφορετικά" συμφωνεί η Gracie Odoms, hairstylist στο Andy Lecompte Salon του Los Angeles.

Για να βρεις ποια χωρίστρα είναι η πιο κολακευτική για το πρόσωπο σου, οι στυλίστριες συμβουλεύουν να λάβεις υπόψη το σχήμα το προσώπου σου. "Για να στρογγυλέψεις ένα μακρόστενο πρόσωπο, δοκίμασε χωρίστρα στη μέση", συμβουλεύει η Christine. Η Gracie προσθέτει πως αυτό θα δώσει έμφαση στα μάτια και το σαγόνι σου.


Αν, όμως, έχεις τετράγωνο σχήμα προσώπου προτίμησε μια χωρίστρα που θα ξεφεύγει λίγο από τη μέση. "Αυτό θα βοηθήσει ώστε το πρόσωπο σου να φαίνεται μακρύτερο" λέει η Christine. Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς θα πρέπει να δοκιμάσεις μια έντονη χωρίστρα στο πλάι που θα μαλακώσει τη δομή του προσώπου σου. Κι αν το σχήμα προσώπου σου είναι οβάλ, τότε προτίμησε όποια πλευρά θέλεις (τυχερή!).

Αν στην αρχή τα μαλλιά σου δε "στρώνουν" καλά μην απογοητευτείς, αφού σύμφωνα με τη Christine θα χρειαστούν μια εβδομάδα μέχρι να γίνουν περισσότερο διαχειρήσιμα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ