2018-04-16 10:40:06
Φωτογραφία για Πλέον και γνωρίζεις και μπορείς - κείμενο υποψηφίου της Θεσσαλονίκης
Δημοσιεύουμε κείμενο υποψηφίου για τις εκλογές στην Ένωση Θεσσαλονίκης: Συνάδελφε-ισα ήρθε λοιπόν, για μία ακόμη φορά, η ευκαιρία και η ώρα να καταδικάσεις ή όχι με τη ψήφο σου

όλα αυτά που χρόνια σε κάνουν να απέχεις από κάθε, καθαρά, συνδικαλιστική δράση του Σωματείου μας, του δικού σου Σωματείου.

Γιατί απέχεις; Πολύ απλά, γιατί δεν τους πιστεύεις, δε σε εμπνέουν, δεν τους εμπιστεύεσαι… Παραπονιέσαι, επί χρόνια, για τη συμπεριφορά τους στα υπηρεσιακά – περί συνδικαλισμού- «πηγαδάκια», γιατί βλέπεις ότι ασχολούνται μαζί σου μόνο την ώρα των εκλογών, γιατί βλέπεις ότι δεν σε προστατεύουν όπως μπορούν και πρέπει, άλλα όσο τους επιτρέπουν οι δημόσιες σχέσεις τους με τα ανώτερα υπηρεσιακά κλιμάκια, γιατί βλέπεις αδικίες που συντελούνται εις βάρος σου κυρίως με μεταθέσεις, αποσπάσεις (ιδιαίτερα σε νησιά και Έβρο) κλπ , χωρίς να σε προστατεύουν αλλά πολλές φορές με την δική τους ανοχή αν όχι «συνεισφορά», δημιουργώντας έτσι στο σωματείο ένα πελατειακό καθεστώς, γιατί βλέπεις να διοργανώνονται ψυχαγωγικές δράσεις, πολύ καλές, αλλά αντίθετα τα υπηρεσιακά σου προβλήματα όπως, η υποστελέχωση της υπηρεσίας σου, η μη έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας, οι ανακλήσεις ημερήσιων αναπαύσεων, τα σαράβαλα περιπολικά με τα οποία κινδυνεύεις καθημερινά, η φύλαξη στόχων χωρίς να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής και πολλά άλλα να παραμένουν άλυτα!!!

Σκέφτηκες όμως, ότι γι' αυτό έχεις ευθύνη κι ΕΣΥ… Στις 18,19 και 20 Απριλίου πάλι  θα ψηφίσεις , αν και όπως έλεγες δεν  ξανά ασχολείσαι και είσαι απογοητευμένος.
. Κι όμως θα πας.. γιατί πάλι  βρήκαν τη λύση να σε σύρουν στη κάλπη  και να ψηφίσεις μάλιστα χωρίς συνείδηση, καθώς επέλεξαν τα ψηφοδέλτια τους να αποτελούνται από παραπάνω από 10% του εκλογικού σώματος, ώστε να σου χτυπούν τη «πόρτα» για ψήφο όχι ένας  αλλά πολλοί φίλοι και γνωστοί , ξεχνώντας έτσι τα παράπονα σου και ψηφίζοντας χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου τα κριτήρια που θέτεις κάθε φορά την τριετία που μεσολαβεί μέχρι να ξαναβρεθείς στη κάλπη.

Οπότε συνάδελφε-ισα, η ευθύνη είναι και δική σου και αφού θα ασκήσεις το εκλογικό σου δικαίωμα κάντο συνειδητά,  καταδίκασε όλους αυτούς που εσύ κατακρίνεις και δώσε δύναμη και φωνή σε νέα πρόσωπα και σχηματισμούς..άλλωστε υπάρχουν και δε χάνεις και κάτι να τους δοκιμάσεις και να τους κρίνεις ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευάγγελος,

Υπηρετών Α.Τ. Δέλτα,

Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.,

Υποψήφιος με το Ενωτικό ψηφοδέλτιο Ε.Μ.Α.Σ.- ΑΣΠΙΔΑ

emasthess.blogspot.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ