2012-05-31 21:06:05
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΓΙΑ ΠΕΡΕΪΡΑ»
Δημοσιογράφος του πορτογαλικού site επικοινώνησε με άνθρωπο του Βρέντζου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το θέμα για τον Πορτογάλο τεχνικό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr".

Ο Βίτορ Περέιρα είναι σοβαρός υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, συμπέρασμα που εξάγεται από τη δήλωση που έκανε άνθρωπος των ερυθρόλευκων σε σχετική ερώτηση για τον Πορτογάλο τεχνικό που του έγινε το πρωί της Πέμπτης.

Οπως αναφέρει το site "zerozero.pt", Πορτογάλος δημοσιογράφος επικοινώνησε με άνθρωπο του διευθύνοντος συμβούλου του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, για να μάθει την άποψη της ομάδας για τη φημολογία περί Περέιρα. Η απάντησή του δεν επιβεβαίωσε τίποτα, αλλά και δεν διέψευσε όμως. Στην Πορτογαλία, μάλιστα, θεωρούν ότι αυτή η δήλωση στην ουσία ενισχύει την φημολογία για Περέιρα και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τι γράφει το άρθρο της zerozero.pt:

«Το όνομα του Βίτορ Περέιρα εμπλέκεται ευρέως με τον Ολυμπιακό, με τον ελληνικό Τύπο να θεωρεί σχεδόν σίγουρη την πρόσληψη του προπονητή της Πόρτο από την ελληνική ομάδα
. Το Zerozero.pt επικοινώνησε με την ομάδα του Πειραιά, η οποία δεν έκανε μεγάλες δηλώσεις για το θέμα, ένας μέλος από το τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου, που βρίσκεται κοντά στον Γιάννη Βρέντζου (δεν ήταν διαθέσιμος να μιλήσει σήμερα το πρωί), έδωσε τελικά την αντίδραση του Ολυμπιακού στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Περέιρα από την Πόρτο: «Δεν το ξέρουμε αυτό», απάντησε χαμογελώντας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και χωρίς να διαψεύσει τη διάσταση που έχει δοθεί στο θέμα τις τελευταίες μέρες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ