2018-04-16 23:32:34
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Σύλληψη 70χρονου για βιασμό 56χρονης
Χειροπέδες σε έναν 70χρονο από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, πέρασαν πρωινές ώρες σήμερα, στα πλαίσια του αυτοφώρου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, μετά από καταγγελία

56χρονης.

 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, όλα συνέβησαν χθες το πρωί, σε χωριό του Αγρινίου. Η 56χρονη κινούνταν πεζή και ο ηλικιωμένος με τον οποίο γνωρίζεται, προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, όταν την είδε στο δρόμο.

 

Η γυναίκα επιβιβάστηκε στο όχημα, χωρίς όμως να περιμένει σε καμία περίπτωση όλα όσα θα ακολουθούσαν και είχε στο μυαλό του ο 70χρονος, καθώς φέρεται να προέβη σε βάρος της σε ασελγείς χειρονομίες και σε πρόταση που αφορά ασελγή πράξη!

 

Η παθούσα, αναστατωμένη εγκατέλειψε άρον – άρον το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, ενώ ο δράστης πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε. Εν συνεχεία η γυναίκα, τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αγρινίου και σήμερα το πρωί συνελήφθη.

 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του sinidisi.gr ο Εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον Ανακριτή για βιασμό.

 

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ