2018-04-16 23:53:29
Φωτογραφία για Τα γυρίζει και πάλι η 25χρονη νοσοκόμα: Δεν ανακάλεσα - Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης
Δεν αναγνωρίζει καμία κατάθεση με την οποία ανακαλεί όσα είπε την πρώτη φορά στους αστυνομικούς δηλώνει ο συνήγορός τηςΝέο επεισόδιο στο σίριαλ της 25χρονης νοσοκόμας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιαστή κοντά στο Πεδίο του Αρεως. Η κοπέλα, τα γυρίζει πάλι και μετά τη δεύτερη κατάθεση που έλεγε ότι σκηνοθέτησε το συμβάν για να καθυστερήσει τον γάμο της, τώρα επιμένει ότι τελικά έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και ζητά να δώσει νέα κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε τον ποινικολόγο κ. Αντώνη Φούσσα ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr επεσήμανε πως: «Σήμερα το απόγευμα με επισκέφθηκε η 25χρονη μαζί με την οικογένεια της και μου δήλωσε ότι όσα είπε στην αρχική της κατάθεση, ότι έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της είναι απολύτως αληθή. Τυχών φερόμενη κατάθεση στην οποία ανακαλεί τα όσα είπε την πρώτη φορά, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, δεν την αναγνωρίζει ενώ όπως μου είπε όταν υπέγραψε την τελευταία κατάθεση, δεν την ανεγνώρισε και δεν της την ανέγνωσαν.

Κατόπιν αυτού, πρόθεση της είναι να εμφανιστεί εκ νέου στην Αστυνομία και να καταθέσει όλη την αλήθεια. Εξάλλου το γεγονός ότι παρέμεινε επί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο με σοβαρές κακώσεις δεν αφήνουν περιθώρια ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της». Στο πλευρό της νεαρής βρίσκεται και ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της: «Μίλησα με τον κ. Φούσσα και την κοπέλα.

Επιμένει στην αρχική της εκδοχή και όπως με ενημέρωσε ο συνήγορος της θα δώσει εκ νέου κατάθεση. Συζητήσαμε πολλά τα οποία καλύπτονται από το ιατρικό απόρρητο. Όταν εκείνη αποφασίσει να μιλήσει ξεκάθαρα, εγώ θα είμαι δίπλα της» επεσήμανε στο protothema.gr o κ. Σούρας.

Ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας

Η 25χρονη ζήτησε το απόγευμα της Κυριακής μέσω του δικηγόρου της να καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία. Ωστόσο όπως εξηγεί και ο συνήγορος της, αν και το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 20:30 ενημέρωσαν τον κ. Φούσσα ότι δεν υπήρχε γραμματέας και έτσι ορίστηκε τηλεφωνικό ραντεβού για τις 11 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου μέσα στην ημέρα να μεταβεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και να δώσει άλλη μια κατάθεση.

Δημήτρης Πώποτας, Aρια Καλύβα
 
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ