2018-04-17 14:19:43
Φωτογραφία για Α. Πανταζής: Άντρο ακολασίας και διακίνησης ναρκωτικών η Χρυσή
Σοβαρές καταγγελίες από τον αντιδήμαρχο Ιεράπετρας Σε έντονο ύφος και φανερά δυσαρεστημένος για την κατάσταση στη Χρυσή ο αντιδήμαρχος κ. Αργύρης Πανταζής δήλωσε στον Ηχώ fm 99,8  ότι κάποιοι ,τύποι,  θεωρούν τον εαυτό τους αυθεντία και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στο νησί. ΄΄Φίλοι ΄΄ του νησιού έχουν μόνιμη εγκατάσταση στο νησί; Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το  ότι ο διαγωνισμός για την καθαριότητα ήταν άγονος. 

Ο  εργολάβος που  είχε αναλάβει πέρυσι την καθαριότητα , αν και είχε δείξει διάθεση  να βοηθήσει, τελικά φέτος δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό .  Παρά το ότι τα χρήματα που διαθέτει ο δήμος για την εργολαβία,   ήταν αυξημένα σε σχέση με πέρυσι. Ποιοι έβαζαν εμπόδια στον εργολάβο για να κάνει τη δουλειά του, ποιοι τον απειλούσαν; Ποιοι έσκιζαν τα λάστιχα στη γουρούνα ή έβαζαν άμμο στο ρεζερβουάρ; Που είναι αυτοί οι άνθρωποι, σήμερα; Κάποιες υπηρεσίες έχουν ευθύνη για όλα αυτά.


 Κινδυνεύει φέτος η Χρυσή να μείνει χωρίς εργολαβία για την καθαριότητά της και κάποιοι χαίρονται για αυτό. Όπως υπάρχουν φίλοι του νησιού υπάρχουν και εχθροί του νησιού. Κάποιοι το θέλουν άντρο ακολασίας και διακίνησης ναρκωτικών. Στο παρελθόν έχουν γίνει συλλήψεις για χρήση ναρκωτικών. Χρειάζεται λοιπόν  φύλαξη του νησιού από τις αρμόδιες υπηρεσίες κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν.  Το νησί είναι τουριστικό brand name για την Ιεράπετρα και πρέπει αυτό να το διαφυλάξουμε. Είναι χρήσιμη η ημερίδα του δήμου για τη Χρυσή,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ,  ώστε για  να γίνει μια επιστημονική προσέγγιση  των θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη Χρυσή αλλά είναι και θέμα πολιτικής βούλησης για να αντιμετωπιστούν υφιστάμενα και χρόνια προβλήματα, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πανταζής.

Ακολουθεί συνέντευξη Α. Πανταζή ο οποίος εκτός από την αναφορά του στη Χρυσή μιλά και για την απεργία της ΠΝΟ αλλά και για την πάγια προκαταβολή στους προέδρους των τοπικών συμβουλίων για την κάλυψη αναγκών των χωριών.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ