2018-04-17 22:57:20
Φωτογραφία για Το έχετε τερματίσει εντελώς στον ΠΑΟΚ
Γράφει ο Tommy T. Άντε πάλι από την αρχή με την εκδίκαση της έφεσης για τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ και τα παρατράγουδά της ξεκινάμε με το συλλαλητήριο των 2-3 χιλιάδων οπαδών στην Καμάρα που περιείχε δύο ατραξιόν, το παραλήρημα μέθυσου βουλευτή και τον διχαστικό λόγο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή. 'Ομως δε σταματάει εκεί το σκηνικό, στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή στην ΕΡΤ  έχουμε τηλεδίκη, πρωταγωνιστές ο Mr Bean της αθλητικής δημοσιογραφίας και δύο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ να μονολογούν ακατάπαυστα. Η φαρσοκωμωδία ολοκληρώνεται την επόμενη μέρα, σε γνωστή τηλεοπτική αθλητική εκπομπή της Μακεδονίας.

Καταλαβαίνω σε ένα βαθμό, τον τυχάρπαστο και εγκάθετο δημοσιογράφο που προσπαθεί να γίνει φίρμα στα 50 του, εκδίδοντας μία αθλητική εφημερίδα και γράφοντας αξιοζήλευτα άρθρα για τη Β.Κόρεα. Κατανοώ τους εκπροσώπους κάθε ομάδας, που έστω και αντιδεοντολογικά προασπίζουν τα συμφέροντα του συλλόγου τους. Δεν μπορώ όμως να συλλάβω το σκεπτικό ορισμένων αθλητών, που φόρεσαν το εθνόσημο της Εθνικής ομάδας και μίλησαν για σχίσμα Βορρά και Νότου στη χώρα μας, αυτοί είναι άκρως επικίνδυνοι. Πάλι καλά που έσωσε την παρτίδα ο κ.Τζιτζικώστας, που όταν ερωτήθηκε στην εκπομπή Αταίριαστοι, για το ακραίο φαινόμενο που δημιουργήθηκε, μίλησε για εθνική ενότητα και ομοψυχία.


Για να τελειώνουμε κύριοι και να βγει η μαρμελάδα από τα μάτια ορισμένων, όταν κάποιος παράγοντας ομάδας εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο με τους μπράβους του και διακόπτει το παιχνίδι, είναι αναμενόμενες οι κυρώσεις για τον ίδιο και την ομάδα του. Δεν ξεχνιέται εύκολα  η διαπόμπευση του ελληνικού ποδοσφαίρου εκείνη τη βραδιά, η εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου δυστυχώς. Εάν συνέβαινε το ίδιο σκηνικό σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τι θα γινότανε??? Στην καλύτερη θα ήταν τριετή αποβολή της ομάδας από την Ευρώπη, συν πρόστιμα, συν αφαίρεση βαθμών κ.α. Οπότε κουλάρετε ορισμένοι θερμοκέφαλοι και κατεβάστε την ταχύτητα της έπαρσης και της αλαζονείας, η αλήθεια δεν διαστρεβλώνεται.
  Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ