2018-04-18 05:59:36
Φωτογραφία για Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο ΠΑΟΚ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και 19η συνολικά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά επιβλήθηκε με 3-1 του Πανιωνίου στην Τούμπα, στον μεταξύ τους επαναληπτικό για την ημιτελική φαση της διοργάνωσης, κι έτσι με απολογισμό δύο νίκες και 6-2 τέρματα (σ.σ.: είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στη Νέα Σμύρνη) έκλεισε θέση για το μεγάλο παιχνίδι της 12ης Μαΐου.

Οι Κουλούρης (21΄), Πέλκας (68΄) και Πρίγιοβιτς με πέναλτι (80΄) σκόραραν για το συγκρότημα του Λουτσέσκου, ενώ για τους «κυανέρυθρους» είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Μασούρας στο 40΄.

Ο ΠΑΟΚ πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό, που θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΕΚ-Λάρισα (ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ).

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-1

Γκολ: 21' Κουλούρης (ΠΑΟΚ), 40' Mασούρας (Πανιώνιος), 68' Πέλκας (ΠΑΟΚ), 80' Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)


Κίτρινες: Μακρύλλος (Πανιώνιος), Σαραμαντάς (Πανιώνιος)

Κόκκινες: 70' Μακρύλλος (Πανιώνιος)

Δοκάρια: 14' Κουλούρης (ΠΑΟΚ), 35' Μασούρας (Πανιώνιος)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Αζεβέδο, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (60' Κάμπος), Μπίσεσβαρ, Κουλούρης (61' Πρίγιοβιτς)

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (46' Πινιώτης), Κόρμπος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Μασούρας (63' Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι (75' Nόβακ), Γεσίλ

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ