2018-04-18 21:59:42
Φωτογραφία για Σκότωσε τα πρόβατα της γειτόνισσας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι επέδειξε ζωοκτόνο πρόθεση και έκρινε ένοχο για ζωοκτονία,

παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Με γερή «καμπάνα» τιμωρήθηκε ένας αγρότης ο οποίος είχε κτηματικές διαφορές με μια γειτόνισσά του στην περιοχή του Πηλίου που είναι και στενή συγγενής του, αλλά ξέσπασε στα ανυπεράσπιστα πρόβατά της και θανάτωσε τρία από αυτά πυροβολώντας τα εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα!

Παρ' όλο που ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είχε σκοτώσει τα άτυχα ζώα στις 3 Ιουνίου του 2015, η μαρτυρία ενός περαστικού που κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας ήταν καταλυτική. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι επέδειξε ζωοκτόνο πρόθεση και έκρινε ένοχο για ζωοκτονία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και έξι μηνών.

*** Την ίδια ώρα, στην Αγιάσο της Λέσβου, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τον 39χρονο που κατηγορείται ότι σε μια αγροτική τοποθεσία πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο- φύλακα του κοπαδιού ενός 47χρονου κτηνοτρόφου, χωρίς να αντιληφθεί ότι εκείνος βρισκόταν μερικές δεκάδες μέτρα πιο μακριά! Ο δράστης, που κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς και της νομοθεσίας περί όπλων, ισχυρίστηκε ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου έλεγε ψέματα και υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του για ψευδή καταμήνυση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ