2018-04-19 10:08:12
Φωτογραφία για 5 διαφορές ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια!
Δεδομένου ότι το αγοράκι μου γεννήθηκε πριν από λίγους μήνες, άρχισα να βλέπω κάποιες μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με την αδερφή του και επίσης έμεινα έκπληκτη από όσα μου είπαν να περιμένω. Κάθε μωρό είναι πολύ διαφορετικό, ανεξάρτητα από το φύλο του, αλλά εδώ είναι 5 πράγματα που έχω παρατηρήσει ως μητέρα ενός κοριτσιού και ενός αγοριού.

 1. Οι κυρίες τρελαίνονται με τα κοριτσάκια

Όταν βγαίνω έξω και με το αγοράκι μου παίρνω μερικά περιστασιακά σχόλια από άλλες κυρίες, αλλά όταν περπατούσα με την κόρη μου όταν ήταν μωρό, όλες οι γυναίκες τρελαινόντουσαν. Δεν είναι οτι το αγόρι μου δεν είναι χαριτωμένο – ίσα ισα. Νομίζω ότι απλά τις γυναίκες μας έλκουν τα κοριτσίστικα πράγματα. Αγαπώ το γιο μου, αλλά ακόμα δεν μπορώ να χορτάσω τα κορδελάκια και τα φιογκάκια της κόρης μου!

2. Τα αγόρια δεν κάνουν τσίσα τους πολύ περισσότερο από τα κορίτσια

Όλοι μου έλεγαν να είμαι πολύ προσεχτική όταν θα άλλαζα τις πάνες του γιου μου. Ήμουν πραγματικά αρκετά νευρική όταν γεννήθηκε και πίστευα (με βάση όσα μου είχαν πει) οτι θα έκανε τσίσα του στο πρόσωπο μου σε κάθε αλλαγής πάνας. Αυτό δεν συνέβη ποτέ και μάλιστα, μόνο 2 φορές έκανε τσίσα του εκείνη την ώρα – ενώ η αδερφή του είχε κάνει 4-5 φορές.


3. Το να ντύνεις τα αγόρια είναι πολύ πιο εύκολο!

Τα αγόρια δεν φοράνε χαριτωμένα φιογκάκια και δεν έχουν άπειρες επιλογές στα ρούχα τους. Ψωνίζεις πιο γρήγορα, διαλέγεις πιο γρήγορα, ντύνεις πιο γρήγορα

4. Τα αγόρια είναι δραστήρια

Ενώ χρειάστηκε περισσότερο χρόνο ο γιος μου για να σηκώσει το κεφάλι του και να μπουσουλήσει, δεν σταματά ΠΟΤΕ να κινεί χέρια και πόδια λες και είναι σκουληκάκι. Αναρωτιέμαι πώς θα είναι όταν αρχίσει να περπατάει!

5. Είναι εξίσου ευαίσθητοι

Οι περισσότεροι γονείς που έχουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα σας πουν οτι το φύλο δεν αλλάζει το πόσο ευαίσθητα είναι. Αυτό είναι κάτι που βρήκα σίγουρα αληθινό. Θα ήθελα ακόμη να πω ότι μέχρι στιγμής το αγόρι μου είναι πολύ ευαίσθητο και χρειάζεται πολύ περισσότερη φροντίδα και αγκαλιές σε σχέση με την κόρη μου όταν ήταν την ηλικία του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ