2018-04-21 10:40:25
Φωτογραφία για #PowerOfLoveGR: Ο έντονος καβγάς Αθηνάς - Δώρου που εξόργισε Μπακοδήμου και συμπαίκτες...
Κατά τη διάρκεια του gala του "Power Of Love" η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης διαπληκτίστηκαν έντονα. Αφορμή στάθηκε η τελευταία κουβέντα τους σχετικά με το πόσο ενοχλείται ο Κύπριος παίκτης από τη διαχυτικότητα της Αθηνάς με τον Σωκράτη.

Ο Δώρος φάνηκε ενοχλημένος έντονα. Αρχικά η Αθηνά βγήκε να πάρει αέρα, ενώ λίγο αργότερα το ίδιο έκανε και ο ίδιος παίκτης με τη σειρά του. Ο Δώρος αφού έφυγε είπε πως αποφασίζει να φύγει οριστικά από το παιχνίδι!

Λίγη ώρα αργότερα η Αθηνά πήγε να βρει τον αγαπημένο της μετά από παρένεση της παρουσιάστριας, προσπαθώντας να τον μεταπείσει για την απόφασή του. «Θες να φύγουμε μαζί; Εγώ θέλω να φύγω», έλεγε ο Δώρος στην Αθηνά.

Οι συμπαίκτες ξεκίνησαν να αμφισβητούν το εν λόγω ζευγάρι! «Είναι λίγο σκηνοθετημένο αυτό;», ρώτησε τους παίκτες η Μαρία Μπακοδήμου. «Βλέπω πράγματα που έχω δει τόσες φορές και δεν αντιδρώ», είπε από την πλευρά της η Στέλλα Μιζεράκη.

Ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει οριστικά και να πάρει κάρτα. «Νομίζουν ότι βγαίνουμε εκτός για να κάνουμε τσιγάρο ή για να γράψουμε σκηνές και να πουλήσουμε», είπε ο Δώρος με νεύρα. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν έντονος με την παρουσιάστρια να εκνευρίζεται εμφανώς με όσα ακούγονταν.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ