2018-04-22 12:27:42
Φωτογραφία για Τί κέρδισε η Ένωση ΝΑ Αττικής από τη συνάντηση με τον ΓΑΔΑρχη
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής, ύστερα από τη συνάντηση αντιπροσωπείας της με τον Αττικάρχη: Το Σάββατο 21/04/2017 και ώρα 14:00, πραγματοποιήθηκε

συνάντηση του Προέδρου της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής κ. Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, του ΄Β Αντιπροέδρου κ. Ηλία ΒΡΕΝΤΑ και του Ταμία κ. Νίκου ΚΟΡΟΜΗΛΑ με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής κ. Υποστράτηγο κ. Χρήστο ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ.

    Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ν/Α Αττικής, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής καθώς και η άμεση ανάγκη της ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

    Ο Υποστράτηγος, έδωσε εντολή να σταματήσουν τα μέτρα στην Διεύθυνση Αθηνών από την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα από τον μήνα Μάιο.

    Όσον αφορά τη Δ.Α.Ν/Α.Α. και Υ.Α.Ν/Α.Α. , μας ενημέρωσε ότι αφού ολοκληρωθεί η απεμπλοκή από τα επίσημα ενός μεγάλου αριθμού Αστυνομικών θα ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε να απεμπλακεί και ένας μεγάλος αριθμός δύναμης που απασχολείται απ’ αυτές τις Υπηρεσίες στην Διεύθυνση Αθηνών.


    Επίσης μας τόνισε ότι όσοι απεμπλακούν από πρόσωπα ή από άλλες αποσπάσεις θα παραμείνουν στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

   Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής επισήμανε ότι η παρουσία των ενστόλων Αστυνομικών είναι απαραίτητη σε περιοχές της Ν/Α Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα έξαρσης της εγκληματικότητας που τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται αλλά και λόγω της αύξησης της επισκεψιμότητας των περιοχών αυτών της παραλιακής ζώνης λόγω της θερινής περιόδου.

   Τέλος, συζητήθηκε η μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής που είναι ένα ζήτημα με το οποίο η Ένωση μας ασχολήθηκε από την πρώτη στιγμή έτσι ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Φυσικά θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών αλλά και τους τοπικούς άρχοντες να συνεισφέρουμε προς αυτή την κατεύθυνση.   

   

  Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ