2018-04-22 14:00:40
Φωτογραφία για Τα 5 πιο συνηθισμένα ψέματα που λέμε για το σεξ
Ας είμαστε ειλικρινείς. Ζωή χωρίς ψεματάκια δεν γίνεται. Επίσης, σχέση χωρίς ψεματάκια, μικρά ή μεγαλύτερα, επίσης δεν υφίσταται. Α, μην μουτρώνεις. Σκέψου πόσες φορές έχεις πει ψέματα στον σύντροφό σου ή έστω του απέκρυψες την αλήθεια;

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχουν ορισμένα ψέματα που έχουμε πει όλες μας στον σύντροφό μας, είτε είναι μόνιμος είτε γνωριμία της μιας βραδιάς (γιατί εάν θέλεις, βρεις πάντα χρόνο για ψέματα).

1. Σημασία δεν έχει το μέγεθος, εννοείται

Και φυσικά έχει σημασία το μέγεθος, το ξέρει όλος ο κόσμος, απλά τι να πεις όταν σου αποκαλύπτει ότι η φύση δεν υπήρξε αρκετά γενναιόδωρη μαζί του;

2. Πρώτη φορά το κάνω αυτό

Το ότι γνώρισες κάποιον και έκανες σεξ από το πρώτο ραντεβού ή έκανες κάτι εξτρίμ στο σεξ, εάν εκείνος δεν σε ξέρει καλά δεν θέλεις να σε παρεξηγήσει. Το πιο πιθανό είναι να μην τον νοιάζει καν εάν περνάει καλά.

3. Για ποια με πέρασες; Δεν μου φτάνει μόνο το σεξ

Ενώ πεθαίνεις να του πεις «Ξέρεις, δεν είμαι στα καλά μου, ας το κάνουμε να τελειώνουμε και ούτε το τηλέφωνό σου θέλω». Μόνο στα σίριαλ συμβαίνουν αυτά.

4. Έχω πάει μόνο με δύο άντρες

Και δεν εννοείς ταυτόχρονα, αλλά ότι από την έναρξη της ερωτικής σου ζωής έχεις κάνει σεξ μόνο με δύο άντρες. Γιατί αυτό θέλει να ακούσει.

5. Ποτέ μου δεν έχω ξανανιώσει έτσι

Φράση για αμέσως μετά τον οργασμό, αληθινό ή προσποιητό. Γιατί και αυτό θέλει να το ακούσει και όχι για τότε στην Ίο, που ήσουν με τον Γιώργο και είχες περάσει την πιο καυτή νύχτα της ζωής σου.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ