2012-06-01 04:15:04
Φωτογραφία για Παναγιώτα Βλαντή: «Μου αρέσει η ταμπέλα της μοιραίας γυναίκας»
Μια άκρως ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.Μιλώντας για τη δημοσιότητα και τα χρήματα τα οποία, όπως η ίδια παραδέχθηκε, αλλάζουν τον άνθρωπο, η ηθοποιός ανέφερε: «Σίγουρα ξόδεψα κάποια χρήµατα για µένα, αλλά δεν πήρα ποτέ ακριβά ρούχα ή αυτοκίνητα. Αγόρασα ένα σπίτι, το οποίο πληρώνω ακόµα».

Δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ότι της αρέσει η ταµπέλα της µοιραίας γυναίκας. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μου αρέσει η ταµπέλα της µοιραίας γυναίκας! Θέλω να την έχω για καιρό. Όµως, δεν ήθελα αποκλειστικά µόνο αυτή. Γι’ αυτό, αργότερα, υποδύθηκα το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ή ακόµη και την αδίστακτη γυναίκα».

Όσο για το πώς λειτουργεί μέσα σε μια σχέση; «Με τις αισθήσεις λειτουργώ. Ο έρωτας είναι µια... κουτουλιά. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει να χάνοµαι. Μου αρέσει όταν δεν βλέπεις το σύντροφό σου και δεν µπορείς να αναπνεύσεις. Και ο κόµπος στο στοµάχι την ώρα του φιλιού είναι υπέροχο συναίσθηµα. Είναι πανέµορφο, ακόµα κι αν εξασθενήσει το πάθος, να µένει ο θαυµασµός και η εκτίµηση», απάντησε, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στον σύντροφό της δεν αρέσει καθόλου η δημοσιότητα και γι’ αυτό φροντίζει να προστατεύει πολύ τη σχέση της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νέα φανέλα της Ρεάλ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η νέα φανέλα της Ρεάλ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ