2018-04-23 16:00:19
Φωτογραφία για Όλα όσα συμφωνήθηκαν ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Acun Ilicali! - Η ρήτρα που έθεσε ο Τούρκος παραγωγός...
Επικυρώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του ΣΚΑΙ με την Acun Medya και για την προσεχή σεζόν με 5 ριάλιτι και σόου. Το κανάλι του Φαλήρου θα συνεχίσει και του χρόνου να προμηθεύεται το μεγαλύτερο μέρος του ψυχαγωγικού του προγράμματος από τον Τούρκο παραγωγό, που διατηρεί έτσι τον πλήρη έλεγχο του... εναέριου χώρου του ΣΚΑΙ.

Ειδικά κατά το πρώτο μέρος της σεζόν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ελέγχει όλες τις ώρες της μέρας, στις οποίες δεν μεταδίδεται ενημερωτικό πρόγραμμα.

Οι συζητήσεις για την επικαιροποίηση και επέκταση της μεταξύ τους συμφωνίας πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στις Κάννες! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Real News", με αφορμή το τηλεοπτικό παζάρι MIPCOM, στη γαλλική πόλη ταξίδεψαν εκτός από τους διευθυντές προγράμματος του σταθμού, ο πρόεδρος του ΣΚΑΙ Σωκράτης Αλαφούζος και η διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαφτάκη και συναντήθηκαν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.


Στο πλαίσιο της επικαιροποιημένης συμφωνίας ο ΣΚΑΙ θα επαναφέρει στην απογευματινή ζώνη το "My Style Rocks", ενώ θα λανσάρει και το "My Man Can". Παρά τις αρχικές ενστάσεις, το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να κλειδώσει το ριάλιτι μόδας γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά τα στελέχη του: «δεν θα το αφήναμε να το πάρει ο ανταγωνισμός».

Σε ό,τι αφορά το νέο ριάλιτι στο οποίο γυναίκες θέτουν σε δοκιμασίες τους συζύγους τους για να κερδίσουν μεγάλα ποσά, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα μεταδίδεται μόνο μια φορά την εβδομάδα στην prime time όπως γίνεται στο εξωτερικό, αλλά θα έχει και καθημερινή βερσιόν με έντονα ριάλιτι στοιχεία.

Έτσι, τα απογεύματα από τις 15.00 - 20.00 θα γεμίζουν με τα "My Style Rocks" και "My Man Can". Παράλληλα στην θα μεταδίδονται τα βραδινά επεισόδια των εν λόγω ριάλιτι, ενώ θα επανέλθουν τα talent-show "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και "The Voice Of Greece".

Επεκτείνοντας την συμφωνία με την Ατζούν Μίντια, ο ΣΚΑΙ θα καλύψει με πρότζεκτ της τουρκικής εταιρίας παραγωγής και της τελευταίες σπιθαμές (που υπήρχαν διαθέσιμες στο πρόγραμμά του). Όσο για το δεύτερο μισό της σεζόν, θα κυριαρχεί και πάλι το "Survivor 3"!

Oι δύο πλευρές μάλιστα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σημαντική ανανέωση του φορμάτ, με στόχο να πετύχει υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης από τα φετινά που σημειώνουν σημαντική κάμψη, ενίοτε κάτω του 30% στο κοινό ηλικίας 18-54. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρότι διευρυμένη δεν περιλαμβάνει ρήτρα αποκλειστικότητας. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ επανεπιβεβαίωσαν το καλό κλίμα συνεργασίας με το Τούρκο παραγωγό και αποφάσισαν να αρκεστούν στον... λόγο του ότι δεν θα δώσει πρόγραμμα σε άλλους σταθμούς!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ