2018-04-24 00:27:43
Φωτογραφία για MasterChef: Η ατάκα του Τιμολέοντα Διαμαντή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Τσίκιλη
Αντιδράσεις στο twitter για τον παίκτη του MasterChef Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το MasterChef. Ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στην αντιγραφή πιάτου που ζητήθηκε από τους κριτές. Οι αντίπαλοι του σε αυτή τη μαγειρική μονομαχία ήταν ο Σάββας Ληχανίδης και ο Αργύρης Αγλαμίσης. Πρώτος ο Αργύρης επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef κρατώντας σε αγωνία τους συμπαίκτες του για το τι συνέβη στη διαδικασία. Πάνω που ο Χρήστος Γλωσσίδης άρχισε να «τρελαίνεται» ο Σάββας έκανε την είσοδο του και τον υποδέχτηκαν με χαρά. Οι παίκτες είχαν να λένε για τις ιστορίες, αλλά και τα ανέκδοτα του Δημήτρη Τσίκιλη που τώρα θα τους λείψουν πολύ.

«Σίγουρα το σπίτι του MasterChef θα είναι πολύ διαφορετικό χωρίς τον Δημήτρη ήταν σίφουνας. Γέλαγε όλη μέρα, έλεγε ανέκδοτα. Περνάγαμε ωραία. Σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα χωρίς τον Μητσάρα» έλεγε ο Χρήστος Γλωσσίδης αναπολώντας τις ωραίες στιγμές που έζησαν στο σπίτι του MasterChef
. Στον αντίποδα ο Τιμολέων Διαμαντής, φάνηκε απολύτως προσηλωμένος στον στόχο του τώρα που τον βλέπει να πλησιάζει. «Σίγουρα δεν χωράνε συναισθήματα σε αυτή τη φάση που είμαστε. Οκ! Έχουμε έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά εγώ προσωπικά ήρθα μόνος μου και μόνος μου θα συνεχίσω και μόνος μου θα συνεχίσω μετά τον διαγωνισμό. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλαζονικό ή να φαίνομαι κακός, αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι τον τελικό», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης και η ατάκα του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του twitter.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ