2018-04-24 20:36:57
Φωτογραφία για Κύπρος: Θρήνος στην κηδεία του δολοφονημένου ζευγαριού
Το τελευταίο «αντίο» είπαν το μεσημέρι της Τρίτης (24/04) συγγενείς και φίλοι στα θύματα της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 19 Απριλίου στο Στρόβολο.

Με το αγαπημένο τραγούδι του καθηγητή τους Γιώργου Χατζηγεωργίου, «Το πέλαγο είναι βαθύ», οι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο αυτός δίδασκε, αποχαιρέτισαν αυτόν και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Σεργίου, μετά την εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού.

Συντετριμμένοι και με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, γνωστοί και πολύς άλλος κόσμος είπαν το ύστατο χαίρε στο ζεύγος σε έναν κατάμεστο ναό, όπου η οικογένεια δεχόταν συλλυπητήρια από νωρίς το απόγευμα.

Στους επικήδειους, συνάδελφοι των δυο δολοφονηθέντων και μαθητές του Χατζηγεωργίου αναφέρθηκαν στη φιλανθρωπία, στην ανιδιοτέλεια, στην καλοσύνη και στην προθυμία τους να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον την χρειαζόταν, εκφράζοντας οδύνη για τον άδικο χαμό τους, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.


Συνεχίζονται οι έρευνες

Λίγες μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού που συγκλόνισε την Κύπρο, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα κληθεί να δώσει κατάθεση ο 15χρονος γιος του ζεύγους και μοναδικός μάρτυρας.

Η κυπριακή Αστυνομία, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου, επαναλαμβάνει ότι παραμένει επικεντρωμένη στη διερεύνηση της υπόθεσης του διπλού φόνου, ανεξαρτήτως οποιονδήποτε τοποθετήσεων και απόψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προβαίνει σε σχετικές δηλώσεις χωρίς να υπεισέρχεται σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες που ενδεχομένως να επηρεάσουν το ανακριτικό έργο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης έχουν γίνει διάφορες εξετάσεις και έρευνες, έχει ληφθεί σημαντικός αριθμός καταθέσεων και υπολείπεται επίσης μεγάλο ανακριτικό έργο ένεκα της φύσεως και πλοκής της, συνεχίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι το ανακριτικό έργο είναι σε εξέλιξη και για το σκοπό αυτό υπάρχει επαφή και συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία.
Πηγή 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ