2018-04-24 22:30:35
Φωτογραφία για H Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έγινε 76 ετών και δεν της φαίνεται καθόλου
Πριν από δύο χρόνια στα 74 της χρόνια είχε ποζάρει χωρίς παντελόνι για το εξώφυλλο του περιοδικού «W Magazine» και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό

Η γυναίκα φαινόμενο έγινε σήμερα 76 ετών. Ο λόγος για την αθεράπευτα γοητευτική Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης έχει βραβευτεί με δύο βραβεία Όσκαρ (ένα Α' Γυναικείου Ρόλου κι ένα Καλύτερου Τραγουδιού), οχτώ Βραβεία Γκράμι, πέντε Βραβεία Έμμυ, ένα ειδικό Βραβείο Τόνυ, βραβείο του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου και βραβείο Peabody και είναι μία από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει Όσκαρ, Έμι, Γκράμι και Βραβείο Τόνι.

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνες στη μοντέρνα ιστορία της καλλιτεχνικής βιομηχανίας με πωλήσεις πάνω από 71,5 εκατομμύρια δίσκους στις Ηνωμένες Πολιτείες και 140 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Πριν από δύο χρόνια στα 74 της χρόνια είχε ποζάρει χωρίς παντελόνι για το εξώφυλλο του περιοδικού «W Magazine» και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ