2018-04-25 10:06:07
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Είχε Συνεργό Ο Μαϊμού Ταγματάρχης;
Ο μαϊμού ταγματάρχης έχει ήδη καταδικαστεί για απάτη σε βάρος πολυάριθμων θυμάτων του, αφού κατάφερε να αποσπάσει μεγάλα ποσά από ανυποψίαστους πολίτες, υποσχόμενος διάφορες διευκολύνσεις. 

Στην περίπτωση μάλιστα ταβερνιάρη από το Λασίθι, κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 4.000 ευρώ υποσχόμενος να μεταθέσει τον γιο του, να του βρει δουλειά, αλλά και να ρυθμίσει το χρέος του προς τη ΔΕΗ… Ο 46χρονος εργάζονταν, μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ, στην ψηφιοποίηση του Αρχείου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφέρειας Κρήτης. Συνέχισε όμως να παρίσταται στην Υπηρεσία και μετά τη λήξη της σύμβασής του! Το «ΚΡΗΤΗ TV» έφερε στη δημοσιότητα μια νέα πτυχή στην υπόθεση του 46χρονου, ο οποίος τελικά είχε και συνεργό. 

Άτομο υπεράνω υποψίας, για το οποίο διεξάγεται έρευνα, ώστε να «δέσει» στην υπόθεση. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ζητήσει εκτεταμένο έλεγχο στο γραφείο που εργάζονταν στην Περιφέρεια Κρήτης, γιατί ήταν πρόσωπο- “κλειδί” στη διαδικασία ψηφιοποίησης του αρχείου της υπηρεσίας, αποκτώντας πρόσβαση στα υπολογιστικά συστήματα. Για λόγους ασφαλείας έχουν αλλάξει όλοι οι κωδικοί στην Υπηρεσία αν και ο «Ταγματάρχης» δεν είχε πρόσβαση στα συστήματα του Υπουργείου Μεταφοράς!

Πηγή: https://www.parapolitikakritis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ