2018-04-25 16:00:40
Φωτογραφία για Βόμβα: Έκλεισε στο νέο πρόγραμμα του EPSILON! - Έρχεται στην prime-time ζώνη του σταθμού...
Πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα καταφέρνοντας όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας του να κερδίζει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα έχει προβληθεί. Την καινούργια σεζόν όμως θα κάνει πρεμιέρα και στο EPSILON που έχει αρχίσει ήδη να το... ράβει για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο σταθμός απέκτησε τα δικαιώματα του «Project Runway» που δικαιολογημένα θεωρείται το… βαρύ πυροβολικό στα ριάλιτι μόδας με φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που η πρωτότυπη εκπομπή με παρουσιάστρια το top model Χάιντι Κλουμ βρίσκεται στον 17ο κύκλο της ενώ το ίδιο συμβαίνει και με πολλές ακόμα χώρες που απέκτησαν τα δικαιώματα παραγωγής.

Στο «Project Runway» διαγωνίζονται σχεδιαστές ή κάποιοι που αγαπούν τη μόδα και έχουν ταλέντο στα ρούχα και το στιλ αναλαμβάνοντας να δημιουργήσουν με συγκεκριμένα υλικά και για συγκεκριμένες περιπτώσεις ενώ ο χρόνος τρέχει! Τα όσα θα φτιάξουν παρουσιάζονται στην πασαρέλα και βαθμολογούνται από ειδική κριτική επιτροπή.


Μπορεί λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, το STAR να πήρε τα δικαιώματα του «Next Top Model» που πρόβαλε πριν από χρόνια ο ΑΝΤ1, αλλά μάλλον στο κανάλι της Κηφισιάς θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν τα σχέδια για την παραγωγή του καθώς η έλευση του «Project Runway» στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του EPSILON αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, σε συναντήσεις στελεχών του EPSILON με στελέχη της ξένης εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Project Runway», έπεσαν στο τραπέζι πολύ… μπαμ ονόματα για την παρουσίαση και κριτική επιτροπή, οπότε δικαιολογημένα θεωρείται ότι στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια θα… run away από το συγκεκριμένο project αποφεύγοντας να τα βάλουν μαζί του…! Έτσι λοιπόν το πετυχημένο ριάλιτι μόδας θα κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας την ερχόμενη σεζόν και δικαιολογημένα θεωρείται ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές όπως συμβαίνει διεθνώς, σε όποια χώρα προβάλλεται…!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ