2018-04-25 16:45:05
Φωτογραφία για ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Μόνο θετική δεν είναι η είδηση που έρχεται από την Αδριανούπολη, αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε από την τουρκική Δικαιοσύνη και το τρίτο αίτημα για αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται επί 55 και πλέον ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της τουρκικής πόλης.

Στις φυλακές της Αδριανούπολης παραμένουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, με σημερινή απόφαση του Τούρκου δικαστή, όπως μετέδωσε η «Milliyet».

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη ζήτησαν σήμερα την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου 2018, στις Καστανιές Έβρου. Η «Milliyet» αναφέρει πως οι Μητρετώδης και Κούκλατζης κατηγορούνται για «εισβολή σε τουρκικό έδαφος». Οι συνεχείς αρνήσεις της ελεγχόμενης από τον Ταγίπ Ερντογάν τουρκικής δικαιοσύνης, δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που είχε και ο ίδιος δημόσια. Ότι θέλουν να γίνει ανταλλαγή τους με τους 8 στρατιβτικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

Πηγή: Milliyet

ΠΗΓΗ: http://www.evros-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ