2018-04-26 00:31:03
Φωτογραφία για Τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι; Επιτέλους λύνουμε τον γρίφο!
Ο αντρικός πληθυσμός έχει προσπαθήσει πολλές φορές να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, όμως κάπου στην πορεία μπερδεύονται και το χάνουν.

Θέλει κεριά, ερωτική μουσική κι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή σιρόπι σοκολάτα να ρέει στο στήθος της; Θέλει να της κάνεις έρωτα απαλά και τρυφερά ή απλά να την πιάσεις δυνατά, να την πετάξεις στο κρεβάτι και να της δείξεις τι σημαίνει ...πάθος; Ρωτήσαμε συγγενείς, φίλες, φίλες φίλων και γνωστές μας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από τους άντρες στο κρεβάτι και μας απάντησαν έξω από το δόντια και με ειλικρίνεια:

Να την ξεντύσεις ...αργά.

«Θέλω να με ξετυλίγει αργά και να ενθουσιάζεται όλο και περισσότερο όσο αποκαλύπτεται το σώμα μου, σαν να είμαι μία έκπληξη, ένα δώρο γι' αυτόν!»

«Μου αρέσει να παίρνει τον χρόνο του μαζί μου μέχρι να μην μπορώ να το διαχειριστώ και να μην αντέχω να περιμένω άλλο. Και θέλω να μου δείχνει ότι με θέλει. Με τρελαίνει απλά!»


Πολύ συχνά, τα ζευγάρια μπαίνουν κατ' ευθείαν στο ψητό. Κι ενώ αυτό μπορεί να λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις, πρόκειται για ακατέργαστο πάθος. Η αποπλάνηση είναι - και πρέπει να είναι - μία αργή διαδικασία κι όχι να γίνεται βιαστικά. Βγάλε της τα ρούχα αργά κι άφησε το σώμα της να αποκαλυφθεί σιγά σιγά, καθώς τα μάτια σου δεν σταματούν να την κοιτάνε και τα χέρια σου περιπλανιούνται, τρίβουν, χαϊδεύουν και πιάνουν σημεία του σώματος της που σύντομα η γλώσσα σου θα αγγίξει.

Σεξ σε δημόσιο χώρο

«Στην σκέψη και μόνο πως υπάρχει περίπτωση να μας δει κάποιος ή να μας πιάσουν στα πράσα, ανάβω ακόμα περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε προχωρήσει στο κυρίως πιάτο και να υπάρχει διείσδυση, φτάνει να έχουμε έρθει τόσο κοντά όσο χρειάζεται. Υπάρχουν φορές που έχω βγει μαζί του χωρίς να φοράω εσώρουχα, ώστε να μπορεί να αρχίσει τα πειράγματα όπου κι αν βρισκόμαστε!»

Μπορεί να μην θέλει να κάνει κυριολεκτικά σεξ σε δημόσιο χώρο (γιατί το να σας συλλάβουν δεν είναι κι ό,τι καλύτερο), όμως το αίσθημα της ανησυχίας πως κάποιος μπορεί να σας δει στις περισσότερες γυναίκες λειτουργεί σαν διεγερτικό. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της εφηβείας ένα μέρος του ενθουσιασμού προερχόταν από την αγωνία που είχατε να μην σας πιάσουν να κάνετε αυτό ...που κάνατε. Γιατί να αλλάξει κάτι τέτοιο τώρα που είστε ενήλικες;

Να την αφήνεις να παίρνει τον έλεγχο.

«Μου αρέσει πολύ να έχω τον έλεγχο στο κρεβάτι. Όχι κάθε φορά, αλλά μερικές φορές είναι πολύ αφροδισιακό να ξέρεις πως μπορείς να τον κάνεις ό,τι θέλεις. Και δεν εννοώ πως θέλω να του κάνω πράγματα που θα τον πονέσουν ή θα τον πληγώσουν. Θέλω να του κάνω πράγματα που θα τον ευχαριστήσουν, αλλά ταυτόχρονα θα τον κάνουν τόσο ευάλωτο σε σημείο να μου παραδοθεί και να καταλάβει πως δεν έχει αυτός το πάνω χέρι, αλλά ...εγώ!»

Η δύναμη και ο έλεγχος αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά για πολλούς ανθρώπους, άντρες και γυναίκες. Κι όπως συμβαίνει με τους άντρες συντρόφους, έτσι κι αρκετές γυναίκες δεν θέλουν να βρίσκονται συνεχώς υπό τον έλεγχο των συντρόφων τους, αλλά θέλουν κι εκείνες να παίρνουν τα ηνία της σεξουαλικής τους ζωής. 

Ενώ οι περισσότερες ερωτώμενες δεν έψαχναν για ένα σαδομαζοχιστικό lifestyle, οι περισσότερες από τις μισές (53%) ήταν ξεκάθαρες πως θα ήθελαν οι σύντροφοι τους να βιώσουν την εμπειρία της υποταγής (ως ένα επίπεδο), τουλάχιστον μία φορά.

 Για παράδειγμα, να του δέσει τα χέρια ώστε να μην μπορεί να την αγγίζει, καθώς τον ικανοποιεί, να έχει πρόσβαση σε όλα τα μέρη του σώματός του, να του δέσει τα μάτια κλπ. Το 9% απάντησε πως θα ήθελε να έχει τον ίδιο έλεγχο με τον άντρα σύντροφο τους.

Μία γυναίκα έχει την ίδια σεξουαλική επιθυμία μ' έναν άντρα ...και θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή την ευκαιρία να του το δείξει!

Παιχνίδια ρόλων

«Μου αρέσει πολύ όταν ντύνεται με την στολή που φορούσε στη θητεία του στο Ναυτικό. Δεν τον ήξερα τότε, όποτε φαίνεται διαφορετικός στα μάτια μου φορώντας την στολή κι οι ένστολοι άντρες πραγματικά με ανάβουν πολύ!»

«Ο φίλος μου έχει φετίχ με τα πόδια μου. Όταν φοράω σέξι κάλτσες και ψηλοτάκουνα, απλά χάνει το μυαλό του!»

«Ίσως να φαίνεται κάπως χαζό, αλλά μου αρέσει να παίζω την άτακτη μαθήτρια - ναι, με κοτσίδες - κι εκείνος να υποδύεται τον αυστηρό δάσκαλο που με τιμωρεί επειδή ήμουν ...αδιάβαστη!»

Το να υποδύεσαι ένα διαφορετικό πρόσωπο σε κάνει να νιώθεις απελευθερωμένος και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα ή να πραγματοποιείς φαντασιώσεις σου που στην πραγματικότητα δεν θα ήσουν σε θέση να τα προτείνεις και να τα κάνεις με την ίδια ευκολία. 

Φορώντας μία στολή ή αναλαμβάνοντας κάποιο διαφορετικό ρόλο, μπορείς να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις αναστολές σου και τις διάφορες ανασφάλειες που μπαίνουν εμπόδιο στην απόλαυση και των δύο.

Τα παιχνίδια ρόλων δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά μπορούν να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και να απογειώσουν τη σεξουαλική σας ζωή ανατρέποντας όλα εκείνα που καταπνίγουν τις φαντασιώσεις και τα θέλω σας.

Ποικιλία κινήσεων

«Υπάρχουν φορές που θέλω να το πηγαίνει πολύ αργά, να είναι τρυφερός μαζί μου και να με αγγίζει με αγάπη και στοργή. Υπάρχουν όμως άλλες φορές που θέλω ακριβώς το αντίθετο και ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ!»

«Θέλω τα χέρια του να βρίσκονται σε κίνηση όλη την ώρα. Θέλω να αγγίζει κάθε σημείο του σώματος μου και να με νιώθει καθώς είναι μέσα μου!»

«Αυτό που ζητάω είναι ένας συνδυασμός διείσδυσης και κυκλικών κινήσεων από τον σύντροφό μου. Γεμίζει όλο μου το είναι με αυτόν τον τρόπο, ενώ ταυτόχρονα με το κατώτερο μέρος της κοιλιάς του, αγγίζει την κλειτορίδα μου αργά και βασανιστικά!»

Πάνω από το 80% των γυναικών που ερωτήθηκαν, δήλωσαν πως έχουν βιώσει αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες με άντρες που έχουν ακριβώς το ίδιο μοτίβο διείσδυσης και με μία μόνο ταχύτητα, συνήθως γρήγορη και μάλιστα το περιέγραψαν ως «Μια, δυο, τρεις ...και τέλος!». 

Απάντησαν πως θα ήθελαν να υπάρχει μία ποικιλία κινήσεων κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως διάφορα αγγίγματα και χάδια (ειδικά όταν τα πράγματα γίνονται πιο ...πιεστικά) και σίγουρα τον ακαταμάχητο συνδυασμό χεριών, γλώσσας και στόματος. Υποστηρίζουν πως οι περισσότεροι άντρες την ώρα της διείσδυσης ξεχνούν τα «εργαλεία» αυτά κι ακολουθούν μία συγκεκριμένη και μονότονη διαδικασία, που μόνο σε οργασμό δεν μπορεί να τις φέρει.

Το σώμα μιας γυναίκας είναι κατάλληλο για «εξερεύνηση». Γι' αυτό, πειραματίσου και δοκίμασε νέα πράγματα μέχρι εκεί που στο επιτρέπει. Θα σ' ευχαριστήσει αργότερα!

Να αφιερώσεις όλη σου τη δημιουργικότητα για την ικανοποίηση της.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ στην πλάτη με αργές κυκλικές κινήσεις και λίγο baby oil χαμηλά κι ανάμεσα στα πόδια μου!»

«Μου αρέσει πολύ όταν είναι διατεθειμένος να κάνει το οτιδήποτε για να με κάνει να τελειώσω. Δεν είναι ότι είμαι δύσκολη και χρειάζεται προσπάθεια, αλλά το γεγονός ότι το θέλει τόσο πολύ είναι απλά απίστευτο!»

«Όταν δείχνει πρόθυμος να μάθει τι είναι αυτό που μου αρέσει και τι όχι, είναι απλά υπέροχο. Με κάνει να τον θέλω ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως είμαι κάπως περίπλοκη. Όμως είναι υπομονετικός και παίρνει τον χρόνο του για να με μάθει!»

«Θέλω να με κοιτάζει, να με κοιτάζει μέσα στα μάτια, ειδικά όταν πετυχαίνει τη διείσδυση. Με κάνει να νιώθω πως θέλει μόνο εμένα και καμία άλλη. Πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο!»

Μία γυναίκα θέλει να την κάνεις να νιώθει ξεχωριστή. Θέλει να αισθάνεται ποθητή. Και ίσως θέλει να την κακομαθαίνεις και λίγο. Όμως πρέπει να καταλάβεις πως μία γυναίκα επιτρέπει σ' ένα άλλο άτομο να έχει πρόσβαση στο σώμα της και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται ένας συνδυασμός εμπιστοσύνης, άνεσης και αφοσίωσης.

Αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις πράγματα για εκείνη και θα γίνει ακόμα περισσότερο πρόθυμη να ανταποδώσει. Όταν θες το κάτι παραπάνω, πρέπει να προσπαθήσεις κι εσύ λίγο περισσότερο!

Να κατεβαίνεις προς τα κάτω τώρα και ...για πάντα.

«Μου αρέσει πολύ το στοματικό σεξ. Αλήθεια! Ειδικά όταν κατεβαίνει αυτός πρώτος προς τα κάτω, χαλαρώνω τόόόσοο πολύ και τελειώνω τόόόσο δυνατά, που απλά μετά μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει!»

«Το να μου κάνει κάποιος στοματικό είναι μία πολύ προσωπική πράξη. Πρέπει να τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Έτσι εάν του επιτρέψω να κατέβει προς τα κάτω, σημαίνει πως του έχω επιτρέψει να είναι και μέσα μου!»

«Θέλω να νιώθω τη γλώσσα του γύρω μου, πάνω μου, μέσα μου. Και μόνο που το σκέφτηκα, πρέπει να φύγω...»

«Μου αρέσει όταν μου κάνει στοματικό, αλλά μου αρέσει ακόμα περισσότερο όταν ξέρω ότι θέλει ο ίδιος να το κάνει. Στην σκέψη και μόνο πως θέλει να με γευτεί και να με απολαύσει, ερεθίζομαι!»

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, περίπου το 75% των γυναικών δεν φτάνουν ποτέ σε οργασμό μόνο από τη σεξουαλική επαφή. Αυτό σημαίνει πως εάν ο σύντροφος δεν δείχνει πρόθυμος να κατέβει προς τα κάτω, δίνει αφορμή στη γυναίκα να μην συνεχίσει τις επαφές μαζί του. Επιπλέον, από την στιγμή που επιτρέπει στη γλώσσα του να έχει πρόσβαση εκεί κάτω, θα πρέπει όχι μόνο να το εκτιμήσει, αλλά να ξέρει και τι να κάνει, δηλαδή πώς της αρέσει, πότε το θέλει και πόσο συχνά το θέλει.

Το στοματικό σεξ πηγαίνει σε άλλο επίπεδο την οικειότητα μεταξύ των συντρόφων. Σαφώς κι ενισχύει την εμπιστοσύνη, από την στιγμή που επιτρέπεις σε κάποιον να έρθει σε τόσο στενή επαφή με το σώμα σου. Κι αυτή η εμπιστοσύνη κι η συγκατάβαση μπορούν να προσφέρουν μία απίστευτη φυσική και ψυχική απελευθέρωση κι ευχαρίστηση.

Απλά κατέβα προς τα κάτω. Τι άλλο μένει να σου πούμε;

Προκαταρκτικά. Και να αρχίζουν προτού βρεθείτε στο κρεβάτι.

«Απλά ...κάνε με να σε θέλω!»

«Το μυαλό ενός άντρα είναι ένα μεγάλο αφροδισιακό για εμένα. Με τα κατάλληλα λόγια κι υπονοούμενα μπορεί να με κάνει να ανυπομονώ να βρεθούμε μόνοι μας!»

«Πρέπει κάποιος να αρχίσει το παιχνίδι. Δεν γίνεται να μπαίνουμε στο δωμάτιο και να περιμένει να γυρίσω την πλάτη μου, να είμαι ήδη υγρή κι έτοιμη γι' αυτό που θα ακολουθήσει!»

Η διέγερση για μία γυναίκα συχνά ξεκινάει πολύ πριν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Μπορεί να ερεθιστεί από ένα βλέμμα, από μία δήλωση, από το πνεύμα του, ακόμα κι από την προθυμία του να την ακούει χωρίς να κρίνει καθετί που λέει. Η αποπλάνηση θα μπορούσε να συγκριθεί με μία μορφή τέχνης και σίγουρα απαιτεί προσπάθεια. Θέλει να της δείχνεις αφοσίωση, να εστιάζεις την προσοχή σου σε εκείνη. Θέλει να αισθάνεται σημαντική, να της δείχνεις πως αξίζει.

Η πιο σημαντική ερωτογενής ζώνη μιας γυναίκας είναι το μυαλό της και τα λόγια και οι πράξεις ενός άντρα τα απαραίτητα εργαλεία για να την προετοιμάσει κατάλληλα γι' αυτό που θα ακολουθήσει.

Φίλησε τη. Πραγματικά φίλησε τη!

«Θέλω να με φιλάει με πάθος, με γλώσσα, βαθιά, αργά και με πολύ συναίσθημα. Θέλω να με κάνει να νιώθω πως με αγαπάει και με θέλει το ίδιο!»

«Θέλω να φιλάει τα χείλη μου! Θέλω να φιλάει τον λαιμό μου! Θέλω να φιλάει το στήθος μου! Θέλω να φιλάει το εσωτερικό των μηρών μου! Και παρακαλώ... Θέλω να με φιλάει όταν κάνουμε έρωτα!»

«Μου αρέσει όταν με φιλάει στα ξαφνικά μπροστά σε άλλους. Το να δείχνει ότι με θέλει κι ενδιαφέρεται όποτε του δίνεται η ευκαιρία είναι πραγματικά υπέροχο!»

Ένα φιλί μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με τη σύντροφο σου. Είναι μία πράξη προσωπική, με πάθος κι η οποία συνδέεται με πολλές στιγμές της σχέση σας. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως το μέλλον μιας σχέσης εξαρτάται από το ...πρώτο φιλί! 

Επομένως, δεν πρέπει να υποτιμάς την αξία του. Φίλησε την ενώ την έχεις κολλήσει στον τοίχο, φίλησε την καθώς μπαίνει στο αυτοκίνητο, φίλησε τη ενώ κάνετε μπάνιο μαζί ...απλά, φίλησε τη! Και να θυμάσαι πως πρέπει να φιλάς κι άλλα σημεία του σώματος της πέρα από τα χείλη της, όπως τον λαιμό της, την πλάτη της, τα χέρια της. Αργά κι αισθησιακά θα ξεκλειδώσεις το πάθος της!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ