2018-04-26 12:01:00
Φωτογραφία για Έγκλημα στην Κύπρο - Ραγδαίες εξελίξεις: Ποιον αναζητά η Αστυνομία και γιατί
Δηλώσεις Ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη - Στο δικαστήριο σήμερα ο 33χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ - Αναζητείται από την Αστυνομία και δεύτερο πρόσωπο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε σχέση με το φονικό που συγκλόνισε την Κύπρο και διαπράχθηκε την περασμένη βδομάδα στον Στρόβολο

Σύμφωνα με την πληροφόρηση, ο συλληφθείς είναι Ελληνοκύπριος και φέρεται να συνδέεται με μαρτυρία που κατέχει η αστυνομία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 33χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρία που φέρεται να τον εμπλέκει. Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Αναζητείται από την Αστυνομία γυναίκα

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η εφημερίδα "Φιλελεύθερος", αναζητείται από την Αστυνομία και δεύτερο πρόσωπο, μια γυναίκα για κατάθεση, αφού φέρεται να σχετίζεται με τον 33χρονος συλληφθέντα.

Δηλώσεις Ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη: «Δεν εμπλέκεται ο 15χρονος στο διπλό φονικό»

Σε σημερινές δηλώσεις στο "ΤΡΙΤΟ" του ΡΙΚ, ο Ιατροδικαστής ισχυρίστηκε ότι οι δύο ιατροδικαστές έδωσαν λανθασμένη κατεύθυνση στην Αστυνομία. Μάλιστα όπως είπε τα δικά του ευρήματα από τις νεκροτομές, την αυτοψία και την εξέταση του παιδιού, συνάδουν πλήρως με την εκδοχή που δίνει ο 15χρονος.

Ενώ τέλος ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά, προσθέτοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ