2018-04-26 19:11:37
Φωτογραφία για Σε χώρους διασποράς: Ξαφνική μετακίνηση των αντιαεροπορικών MIM 23-B Improved Hawk προς «άγνωστο προορισμό» – Π.Καμμένος: «Είναι ξύλινα ομοιώματα»
Ενας δημόσιος «πόλεμος» που ξέσπασε μεταξύ του ΥΕΘΑ, Πάνου Καμμένου, και του Ανδρέα Αδριανόπουλου στο Twitter ήταν αρκετό για να μάθουν όλοι πως βρισκόταν σε εξέλιξη ξαφνική στρατηγική άσκηση μετακίνησης των αντιαεροπορικών ΜΙΜ 23-Β Improved Hawk σε χώρους διασποράς.

Αφορμή η ανάρτηση του πρώην υπουργού με την φωτογραφία από τη μεταφορά ενός τριπλού εκτοξευτήρα κατευθυνομένων βλημμάτων, εδάφους – αέρος I-Hawk, στην οποία έγραψε:

«Το εβλεπα και δεν το πιστευα. Φορτηγο του στρατου μετεφερε ρουκετες (πυραυλους;) σε δημοσιο δρομο, ετσι διχως συνοδεια η ασφαλεια! Απιστευτο…»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος απάντησε στην κριτική του κ. Αδριανόπουλου με ένα tweet:

«Αγαπητέ Ανδρέα χαίρομαι για την ευαισθησία σου αλλά δεν είθισται να συνοδεύει φρουρά ξύλινα ομοιώματα για την παρέλαση μόνο στη Β. Κορέα συνοδεύονται για ευνόητους λόγους. Χρηστός Ανέστη».

Τι εννοεί ο ΥΠΑΜ για περί «ξύλινων ομοιωμάτων»;;

View image on Twitter

A.Andrianopoulos@andrianopoulos4

Το εβλεπα και δεν το πιστευα. Φορτηγο του στρατου μετεφερε ρουκετες (πυραυλους;) σε δημοσιο δρομο, ετσι διχως συνοδεια η ασφαλεια! Απιστευτο 11:06 AM - Apr 25, 2018

199

124 people are talking about this
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ