2018-04-29 13:46:43
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Είναι πολλά τα λεφτά....-Πληρώσαμε οι Δημότες 108.508,72 ευρώ για συντηρήσεις υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των παιδικών σταθμών και των γηπέδων! -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, οι Δημότες δεν είναι βλάκες!! -Έμαθαν και καταλαβαίνουν πολλά...
  -Το ποσό 108.508,72 € για συντηρήσεις είναι τεράστιο!

  -Στα σπίτια τους η συχνότητα της συντήρησης των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων είναι τόσο συχνή και τόσο δαπανηρή;

  -Νομίζετε ότι οι Δημότες, Δήμαρχε κ, Αποστολάκη και Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, είναι βλάκες; 

     -Τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που λυσσαλέα με πολεμούν, με συκοφαντούν, με απειλούν  και προσπαθούν να μην πληροφορηθείτε τι ακριβώς συμβαίνει. 

EINAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.


-Πόσα χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν εκδοθεί από το Κέντρο Μέριμνας από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;

-Πόσα από αυτά έχουν πάει για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο;

Αγαπητοί Αναγνώστες

        Τονίζω για πολλοστή φορά δεν έχω απολύτως τίποτε με κανένα εργολάβο, προμηθευτή, εταιρεία  που συνεργάζονται με το Δήμο. Θεωρώ ότι η διαχείριση του δημοσίου χρήματος είναι ύψιστη πολιτική πράξη που επιβάλλεται να γίνεται με κανόνες και λαμβάνοντες υπόψη τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια, τη νομιμότητα, το συμφέρον των Δημοτών και τη καλυτέρευση της ζωής τους.

       Τονίζω για μία ακόμη φορά δεν έχω τίποτε προσωπικό με το Δήμαρχο, με τον Αντιδήμαρχο, με το Δημοτικό Σύμβουλο. Κάνω πολιτική κριτική σε πολιτικές πρακτικές τους που επηρεάζουν τη ζωή μας.

       Αντιλαμβάνομαι το πολιτικό πανικό, τον εκνευρισμό, την ενόχληση του Δημάρχου κ Αποστολάκη και των μελών της Δημοτικής τους ομάδας από τον ανιδιοτελή τούτο αγώνα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.......         Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν τη συντήρηση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων  των 5 παιδικών σταθμών και των αποδυτηρίων των γηπέδων καθώς επίσης των κεντρικών  θερμάνσεων και του αντλιοστασίου του γηπέδου της Βόνιτσας που έγιναν από 1-9-2014 μέχρι σήμερα από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. 

Οι δαπάνες χωρίζονται σε δύο ομάδες.

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗ 

Στην πρώτη ομάδα είναι δαπάνες που προσδιορίζεται πόλη ή χωριό που έγιναν οι δαπάνες: 

      Από τους παραπάνω πίνακες προκύπτει για την ομάδα 1 το πρώτο μερικό σύνολο: 

5.786,78 +17.148,24 +23.810,42 + 23.713,18 = 70.458,62 ευρώ.

ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

    Στην δεύτερη ομάδα είναι δαπάνες που δεν προσδιορίζεται η πόλη ή χωριό που έγιναν. Γιατί άραγε; Aγαπητοί αναγνώστες προβληματιστείτε. Δεν πρόκειται βέβαια για παράλειψη. 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι γνώμη έχουν;

Από τους παραπάνω πίνακες προκύπτει το δεύτερο μερικό σύνολο: 

7.707,41 +8.151,35  + 12.598, 98  + 9.592,36 = 38.050,10 ευρώ

Συνολικά από τα δύο μερικά σύνολο έχουμε:

70.458,62+ 38.050,10=108.508,72 ευρώ

Ερωτήσεις- Παρατηρήσεις

  Το ποσό για συντηρήσεις είναι τεράστιο. Είναι προκλητικά μεγάλο και ασφαλώς επιβάλλεται να προβληματίσει το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, πρωτίστως τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας αλλά και της αντιπολίτευσης συνολικά. 

      Είναι φανερό ότι κάποιοι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ να μάθετε την αλήθεια. Αυτοί είναι τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που λυσσαλέα με πολεμούν, με συκοφαντούν, με απειλούν  και προσπαθούν να μην πληροφορηθείτε τι ακριβώς συμβαίνει. EINAI ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

   Ερωτώ τα πρώην και νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους:

1)-Eίναι δυνατό να έχουν την απαίτηση να μην τους κάνουμε κριτική όταν κάνουν αυτές τις δαπάνες;

2)-Στα σπίτια τους η συχνότητα της συντήρησης των υδραυλικών  και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων είναι τόσο συχνή και τόσο δαπανηρή;

3)-Έχουν επισκεφθεί όλους τους παιδικούς σταθμούς και όλα τα γήπεδα; Aν χρειαστεί θα απαντήσουμε συγκεκριμένα τι έχουμε δει στις πολλές επισκέψεις που έχουμε κάνει παντού.

4)-Νομίζετε ότι οι Δημότες, Δήμαρχε κ Αποστολάκη και Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, είναι βλάκες; 

5)-Είναι δυνατό να συμβαίνουν όλα αυτά και η μείζονα αντιπολίτευση να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ;

Αγαπητοί Συνδημότες

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1)-Από τα παραπάνω χρηματικά εντάλματα πληρωμής στον Επίτροπο ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. 

2)-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, οι Δημότες πότε θα πληροφορηθούν για τον απολογισμό της συναυλίας που έγινε πέρσι το καλοκαίρι στη Κουκουμίτσα;
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ