2018-04-30 12:31:04
Φωτογραφία για Τι είναι σέξι..!
Βάσει πολλών συζητήσεων σε γυναικοπαρέες, λοιπόν, προέκυψε ότι αυτά που κάνουν σέξι έναν άντρα είναι τα εξής - Το χιούμορ του όταν είναι εύστοχο και μπορεί να σπάσει τον πάγο, να φτιάξει τη διάθεση του άλλου ή να γίνει ο λόγος να ξεπεραστεί ένας μικρός καυγάς.

- Η διάθεση του να ακούει τον άλλον. Προσεχτικά και ακούραστα. Να ακούει για τα προβλήματα μας, να μη βαριέται, να μην αλλάζει θέμα και να μη μας χουφτώνει όταν του λέμε για το πόσο δύσκολο είναι να βρεις καλό κομμωτή αποδεικνύοντάς μας ότι δεν συμμερίζεται καθόλου ό,τι μας προβληματίζει.

- Η προσωπικότητα του. Να είναι δυναμικός και πολυδιάστατος. Να φαίνεται σε μια παρέα. Να ακούγεται η φωνή του χωρίς να γίνεται ξιπασμένος. Να ξέρει να φερθεί σε κάθε περίπτωση.

- Να έχει ευαισθησίες. Να αγαπάει παιδιά και ζώα. Άντρας σε πάρκο με λουρί ή καροτσάκι είναι αξία ανεκτίμητη. Ειδικά, όταν δείχνει ότι ασχολείται μαζί τους πραγματικά και δε κάνει καραγκιοζιλίκια για να περάσει η ώρα.

- Να ντύνεται με ό,τι τον κάνει να νιώθει άνετα και αυτό να τον γεμίζει αυτοπεποίθηση. Να μην επιτρέπει να τον «ντύνουν» τα ρούχα. Να είναι σταθερός στις επιλογές του και να υπηρετεί το στιλ του.

- Να είναι προστατευτικός τόσο μαζί μας όσο και με τις φίλες μας. Να μην επιτρέπει κανείς να μας πειράξει. Να είναι άντρας με τα όλα του. Εκεί που πρέπει παραδοσιακός και εκεί που πρέπει ανοιχτόμυαλος και πρωτοποριακός.

- Να μαγειρεύει καλά και να μη βαριέται να το κάνει. Να ψάχνεται πάνω στη κατσαρόλα και να δημιουργεί πιάτα που ξεσηκώνουν τη λίμπιντο μας.

- Να μας ξυπνάει στη μέση της νύχτας αγκαλιάζοντας μας και να μη μας κάνει να νιώθουμε ηλίθιες όταν θέλουμε να απολαύσουμε μαζί του ένα ξημέρωμα, μια δύση ή μια πανσέληνο.

- Να χορεύει. Όπως μπορεί. Αλλά όταν χορεύει να έχει το νου και τα χέρια του γύρω από τη ντάμα του.

- Να είναι ευγενικός και να έχει τακτ. Να ανοίγει τη πόρτα για να περάσει η σύντροφος του και να την καθοδηγεί απαλά πιάνοντας την από το χέρι. Να μπορεί να περάσει μια γριούλα από το δρόμο χωρίς να του πέσουν τα μούτρα. Να είναι ανώτερος και να μη γίνεται προσβλητικός ακόμα και όταν τον προσβάλλουν.

- Να μυρίζει όμορφα. Όχι έντονα. Όχι υπερβολικά. Απλώς όμορφα και αρρενωπά. Δροσερά και ευχάριστα.

- Να μη πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Να παίρνει πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Να ξέρει να κρατά τα ηνία.

- Να αγαπά το σώμα του. Αυτό δε σημαίνει να είναι σφίχτης αλλά να έχει ωραίο παράστημα (όπως θα έλεγε και η γιαγιά μας), ωραίο περπάτημα και ωραίο κάθισμα.

Λοιπόν, πάνω- κάτω αυτά απασχολούν μια γυναίκα. 

Τώρα, θα πει ο κακοήθης ότι μια γυναίκα πάνω απ’ όλα σκέφτεται το χρήμα. 

Ναι, υπάρχει και η κατηγορία αυτών που πηδάνε με το πορτοφόλι. Εσείς, όμως, είσαστε ρομαντικές και δε δίνετε σημασία σε αυτά.

Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ