2012-06-01 12:14:15
Φωτογραφία για Πιο σοβαρά τα εσωτερικά προβλήματα
Άρθρο του Τοζούν Τουνάλι στην Κιπρισλί

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑείμαστε μάρτυρες διάπραξης νέων αξιόποινων πράξεων. Έχουμε περιπτώσεις υπαλλήλων που πληρώνουν δολοφόνους από την Αλεξανδρέττα για να δολοφονήσουν τον εργοδότη τους , περιπτώσεις κατάχρησης χρημάτων του δημοσίου, δωροδοκίες, απειλές, ατασθαλίες στις προσφορές του Δημοσίου, έμπορους ναρκωτικών, απαγωγές κοριτσιών, βιασμούς, πορνεία, διαρρήξεις και πολλά άλλα τα οποία εντάχθηκαν πλέον στην καθημερινή μας ζωή. Οι εφημερίδες αφιερώνουν τα πρωτοσέλιδα τους στις αξιόποινες αυτές πράξεις. Φθάσαμε στο σημείο να βρίσκονται νεκροί δύο νυκτοφύλακες και ακόμη θύμα διάρρηξης να είναι η κόρη του Ερογλου και η «κυβέρνησή» μας σιωπά, να μην εκδίδει μια ανακοίνωση. Τι κάνει το «υπουργείο» Εσωτερικών; Θέλω να πιστεύω ότι δεν βρίσκει καιρό λόγω διανομής οικοπέδων. Στη «χώρα» μας δεν έχουν θέση όλα αυτά τα ταραχοποιά στοιχεία. Θα πρέπει να διεξάγονται έλεγχοι εισόδου-εξόδου αφού μόνο έτσι θα προληφθούν τα εγκλήματα. Διαφορετικά καθημερινά θα ζούμε με το άγχος για το ποιος έχει σειρά. Γιατί; 


Επειδή άτομο που χρωστά χρήματα θα φοβάται μήπως ο δανειστής του πληρώσει κάποιον και εισπράξει με τη βία τα χρήματα. Το αδιέξοδο στο Κυπριακό είναι η αιτία όλων των κακών . Η «ΤΔΒΚ» έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι. Τα εγκλήματα αυξάνονται αφού οι εγκληματίες έχουν αποστηθίσει τους νόμους μας και τα διαπράττουν με κάθε άνεση. Ο αριθμός των «Δικαστηρίων» είναι ανεπαρκής. Ακόμη και οι επιχειρηματίες προτιμούν να πληρώσουν κάποιον και να εισπράξει τα χρήματα που τους οφείλουν διάφοροι παρά να αποταθούν στα «Δικαστήρια». Συνοψίζοντας όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι η χώρα μας οδηγείται στο χάος. Όλοι θα κοιτάξουν να εξασφαλίσουν με παράνομο τρόπο, ένα όπλο. Ο κόσμος άρχισε να πέφτει στο κρεβάτι με το άγχος μήπως είναι ο στόχος ληστών. Στον «λαό» της «ΤΔΒΚ» δεν άρμοζε μια τέτοια ζωή. 

 

Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις για αναχαίτιση του κακού, διαφορετικά το έγκλημα θα αυξάνει. Η σημερινή εικόνα της «ΤΔΒΚ» δεν είναι ικανοποιητική. Ο νέοι μας βλέπουν γύρω τους και δεν επιθυμούν να ζήσουν στο νησί. Αναγκάζονται σε μετανάστευση .Ο «πρόεδρος» και ο «Πρωθ/γός» θα πρέπει να λάβουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Η «κυβέρνηση» της «ΤΔΒΚ» και η Τουρκία θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα εκείνα για να τερματιστεί η διάπραξη παρόμοιων εγκλημάτων.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ