2018-04-30 18:16:43
Φωτογραφία για Χωρίς άρδευση δεκάδες στρέμματα στο ΘΥΡΡΕΙΟ - Έσπασε ο αγωγός ενώ βούλωσαν από κλαδιά και οι αύλακες άρδευσης!!
              Ο Αγωγός άρδευσης στο Θύρρειο (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας) έσπασε, ενώ απο τα κλαδιά βούλωσαν και οι αύλακες άρδευσης στο ποταμό-χείμαρρο Τσαγγάρη, με αποτέλεσμα δεκάδες στρέμματα να μείνουν χωρίς νερό, σε μια εποχή που έχει αρχίσει η καλλιεργητική περίοδος. 

         Οι κάτοικοι του χωριού έχουν έρθει σε δεινή θέση και πολλές καλλιέργειες είναι εκτεθειμένες αφού είναι χωρίς νερό, μάλιστα τόνισαν το πρόβλημα είναι γνωστό στη δημοτική αρχή εδω και 40 μέρες και ο δήμος αδιαφορεί.

       Ο Δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Δημήτρης Καραγιάννης, οργισμένος απο την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, μας γράφει: 

     "Παρά τις τις επανειληµµένες εκκλήσεις µας τόσο των αγροτών, όσο και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Θυρρείου κ. Χρήστου Παλούκη, οι οποίοι επί 40 μέρες παρακαλάνε τους αρμόδιους του δήμου, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος. 


       Το ίδιο θέμα έφερα στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/04/2018 στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κύριο Θεόδωρο Στούπα, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι την άλλη μέρα το πρωί, δηλαδή Πέμπτη, θα μεριμνήσει προσωπικά αλλά για άλλη μια φορά μου είπε ψέματα.

           Οι μέρες περνάνε και οι αγρότες έχουν ξεσηκωθεί γιατί βλέπουν να χάνουν την καλλιέργεια τους και το μόνο που δεν μπορούν να σηκώσουν είναι τον κύριο Στούπα από την καρέκλα που έχει γαντζωθεί..."           Αλήθεια, γιατί τόση αδιαφορία; -Άμεσα πρέπει να γίνει παρέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα, ώστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πάει το νερό στους αγρότες που τώρα χρειάζονται νερό για το πότισμα στις νέες καλλιέργειες.....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ