2018-04-30 21:57:55
Φωτογραφία για Καταπέλτης ο Συμπαραστάτης για την Ομοσπονδία Συλλόγων Δήμου Σ-Α
Καταπέλτης η απάντηση - επισημάνσεις του Συμπαραστάτη στο έγγραφό της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος σχετικά με τον λόγο για τον οποίο τους ζητήθηκαν οι απόψεις

τους ως Ομοσπονδίας Συλλόγων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, καθώς και τα νόμιμα παραστατικά στοιχεία (αντίγραφα) που αντιστοιχούν στις πραγματοποιηθείσες δαπάνες που καλύφθηκαν εκ της οικονομικής επιχορηγήσεως 5.000 ευρώ, που έλαβαν από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, για πολιτιστικές εκδηλώσεις το 2016.

Και τους αναλύει ότι ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ευρήματα της διερεύνησης για κακοδιοίκηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σ-Α, όπου εκ πρώτης όψεως (εκτός των άλλων) διαπιστώθηκε ότι στα αρχεία τους δεν βρέθηκε, επειδή δεν υποβλήθηκε έως και σήμερα σ’ αυτές εκ μέρους της Ομοσπονδίας, νόμιμος οικονομικός απολογισμός (τιμολόγια, αποδείξεις, κλπ), ως όφειλε έως το τέλος του Φεβρουαρίου 2017 (Καταγεγραμμένη καθυστέρησή ενός και πλέον έτους!).


Η αφορμή για την ανωτέρω διαμεσολαβητική παρέμβαση – διερεύνηση κακοδιοίκησης στο Δήμο Σ-Α, εκ μέρους του ΣτΔΕ, προκλήθηκε κατόπιν της από 2.2.2018 δημόσιας ανακοίνωσης του Δημοτικού Συμβούλου Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Χρήστου Μαρλαντή, περί παρέμβασης – αιτήσεώς του ενώπιον του κ. Εισαγγελέα, την οποία εν συνεχεία μας υπέβαλε στις 9.2.2018, συνημμένη σε αίτησή του με τίτλο : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, αναφέροντάς μας επί λέξει: «Αγαπητέ Συμπαραστάτη, Καλησπέρα. Παρακαλώ ει δυνατόν να μας παραχωρήσετε πληροφορίες, αρχειακό υλικό και όποια ειδικά έντυπα αφορούν την Ομοσπονδία ....... συλλόγων Σπάτων – Αρτέμιδος. Με εκτίμηση, Χρήστος Μαρλαντής ......»

Αναλυτικές λεπτομέρειες αναφέρονται στο άρθρο: «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ η ώρα της Αλήθειας για την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος»

Παρόλα αυτά ακόμη μέχρι σήμερα δεν έχει υποβάλλει στον Δήμο Σ-Α απολογισμό της συνολικής οικονομικής του δραστηριότητας και ξεχωριστό απολογισμό (με δικαιολογητικά και παραστατικά) της επιχορήγησης που έλαβε για το 2016.

Για να ξεφύγουν από αυτή την υποχρέωση 5 φορές έκαναν αίτηση στον Δήμο για να πιστοποιήσει ότι είναι έγκυρα τα έγγραφά τους Διαβάστε αναλυτικά το έγγραφο του Συμπαραστάτη και κατόπιν την ξεκάθαρη  αρνητική απάντηση του Προϊστάμενου Οικονομικών του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος στην 5η αίτηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων για τα την πληρότητα των παραστατικών που προσκομίζει στον Δήμο για την τεκμηρίωση της ορθής και νόμιμης διαχείρισης της επιχορήγησης που εισέπραξαν από τον Δήμο στην διάρκεια του 2016.

Απάντηση στην Ομοσπονδία 26.4.18

Αρνητική απάντηση του Προϊστάμενου Οικονομικών του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ