2018-05-01 20:07:20
Φωτογραφία για Τι κοινό έχει ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης με τον Τούρκο Στρατηγό Χουλουσί Ακάρ
Του Ηλία Προύφα

Η θητεία τους στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Νάπολης στην Ιταλία, είναι αυτή που συνδέει τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Ξάνθης Υποστράτηγο Γεώργιο Γεωργιάδη, με τον σημερινό Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων στην Τουρκία Στρατηγό Χουλουσί Ακάρ.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας, στο τοπικό παράρτημα της Ξάνθης και στη διάρκεια της συζήτησής μας με τον Υποστράτηγο Γεωργιάδη, μάθαμε ότι είχε υπηρετήσει στο ΝΑΤΟ με ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της Τουρκίας, τον Στρατηγό Ακάρ.

Συνταγματάρχης ο κ. Γεωργιάδης την περίοδο 2001-2003 είχε ως Διευθυντή στο J-5, τον τότε Ταξίαρχο και νυν Επιτελάρχη της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Η συνεργασία τους όπως ανέφερε ο κος Γεωργιάδης, ήταν πάρα πολύ καλή, όπως εξάλλου προβλέπεται για τους αξιωματικούς της συμμαχίας. Μάλιστα μέχρι και πριν από κάποια χρόνια όταν ο Χουλουσί Ακάρ ήταν Διοικητής της αντίστοιχης Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων της Τουρκίας, ο Στρατηγός Γεωργιάδης διατηρούσε και το προσωπικό κινητό του.

Οι φωτό που ακολουθούν είναι από το προσωπικό αρχείο του Στρατηγού Γεωργιάδη, που μας παραχώρησε μετά την  επιμονή μας για ανάρτηση στο kranosgr:
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ