2018-05-02 15:23:37
Φωτογραφία για Ενέδρα θανάτου στην Παλλήνη: Με πέντε σφαίρες εκτέλεσαν τον πρώην αξιωματικό της αντιτρομοκρατικής [Βίντεο]
Το θύμα φαίνεται να γνώριζε τον δολοφόνο του.

Ενέδρα θανάτου έστησαν σε 57χρονο πρώην αστυνομικό έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη και τον εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες.

Εν ψυχρώ δολοφόνησαν δύο άγνωστοι έναν 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, τον οποίο πυροβόλησαν πριν τις 2 τη νύχτα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν τα ξημερώματα έξω από την ταβέρνα «Κρητικός» στην οδό Αιόλου της Παλλήνης.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ, υπηρετούσε στην ειδική κατασταλτική αντιτρομοκρατική μονάδα ΕΚΑΜ.

Το θύμα είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στη Δίωξη Ναρκωτικών και άλλες μάχιμες μονάδες της αστυνομίας.

Ο 57χρονος παρότι δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα και κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, αλλά εκεί υπέκυψε στα τραύματα του και έπεσε νεκρός.

Πέντε κάλυκες από πιστόλι βρέθηκαν στον σημείο της δολοφονίας, το οποίο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σκοτεινό και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.


Όμως, αναζητούνται κάμερες στην περιοχή που τυχόν έχουν καταγράψει κάτι πριν ή μετά τη δολοφονία, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από εργαζόμενους και θαμώνες της ταβέρνας, για την περίπτωση που κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν επίσης τη ζωή και τις δραστηριότητες του 57χρονου, για να διαπιστώσουν αν είχε διαφορές, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνητρο για τη δολοφονία του.

Ο πρώην αστυνομικός, ήταν πατέρας δύο παιδιών, είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στη Δίωξη Ναρκωτικών και στην ΕΚΑΜ, ενώ είχε αποχωρήσει πριν δέκα χρόνια από το σώμα. Επίσης, είχε εργαστεί σε φρουρά εφοπλιστή.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ