2018-05-02 19:15:23
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι συζητήσεις...
Σε συζητήσεις με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη για την τηλεοπτική του επιστροφή βρίσκεται ο Αλέξανδρος Ρήγας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “My tv” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα: «Την προηγούμενη σεζόν έκανε μια εξαίρεση αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-κλειδί στο μουσικό talent show του Epsilon, “Star Academy”, ενώ παράλληλα γίνονταν συζητήσεις για περαιτέρω συνεργασία. Ενώ υπήρχε θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, η συνεργασία δεν προχώρησε λόγω των αλλαγών και των ανακατατάξεων που έγιναν στο κανάλι.

Όταν, όμως, ανέλαβε το “τιμόνι” η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, δεν θέλησε να χάσει αυτόν τον άσο κι έτσι άρχισε μια σειρά ραντεβού με τον δημιουργό, συζητώντας σε νέο επίπεδο.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, ώστε ο Αλέξανδρος Ρήγας να “χτυπήσει” στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019, ενώ έχουν συζητήσει διάφορες ιδέες. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται και η επαναφορά της μαύρης κωμωδίας “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” με νέο καστ. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των δύο πλευρών και να καταλήξουν στην ιδέα στην οποία θα δώσουν σάρκα και οστά».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ