2018-05-02 20:00:21
Φωτογραφία για Τα Κορίτσια του Peaky Blinders
Δεν είναι τα μοντέλα του Instagram, ούτε οι κλασσικές Αμερικανόφατσες από κάποια teen τηλεοπτική σειρά. Βρισκόμαστε στο Μεσοπόλεμο, όπου ο κοσμάκης πέθαινε σαν τις μύγες. Οι γυναίκες ήξεραν να επιβιώνουν. Δεν ήταν αδύναμες. Υπήρχε ένας ρομαντισμός και ένα εκλεπτυσμένο γούστο, που μαγνήτιζε ακόμη και τους πιο σκληροτράχηλους άντρες.

Και αυτό το τελευταίο, καθρεφτίζεται με τα μπούνια στα κορίτσια του Peaky Blinders.

Eμείς τις μαζέψαμε όλες εδώ. Με ένα ξεχωριστό κείμενο για την καθεμία. Κάποιες τις αγαπάμε πολύ, άλλες λιγότερο και κάποιες καθόλου.

Esme

Η τσιγγάνα σύζυγος του John Shelby, είναι αυτό το αγοροκόριτσο που έπαιζες μπάλα μικρός μαζί της και μεγάλωσε σε μία σπιρτόζα και όμορφη έκδοση. Ό,τι βλέπεις σε αυτή, είναι αυτό και τίποτα λιγότερο. Πίσω από τα τσιγγάνικα φουστάνια της εποχής, υπάρχει μία γυναίκα που ξέρει πώς να σε κρατήσει δεμένο στο κρεβάτι – αυτό έκανε με τον John άλλωστε. Το πρόβλημα είναι πως αν τη γνώριζες και την στρίμωχνες, τα αδέρφια της θα σε έσερναν στην εκκλησία.


Αda

Ομολογουμένως, η Ada της τελευταίας σεζόν είναι η καλύτερη Ada που έχουμε δει σε όλη τη σειρά μέχρι τώρα. Στο Ratpack υπάρχουν διαφωνίες για την εμφάνισή της. Οι μισοί την βρίσκουν γλυκιά, οι άλλοι μισοί ρίχνουν βαρβάτο Χ. Συμφωνούμε όλοι ωστόσο πως το να έχεις σχέση με την Ada Shelby, σημαίνει ότι έχεις σχέση με την ίδια την μαφία. Τι μας έμεινε όμως από την τελευταία σεζόν; Η φινέτσα της, το ντύσιμό της, το business και συνάμα απαιτητικό look της. Και αυτό το σεβόμαστε.

Tatiana

Η πιο σωστή κουβέντα για την γαλαζοαίματη από την Αυλή του Τσάρου, ήρθε από έναν φίλο πριν μερικές μέρες. «Είναι αυτό το ξεπεσμένο και κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, στο οποίο θα έδινα σημασία μόνο για ένα βράδυ». Και καλώς ή κακώς, ο φίλος έπεσε μέσα. Γιατί η «καλή» ζωή που συνήθιζε να κάνει η Tatiana και ο τρόπος που αντιλαμβανόταν το σεξ, σου έβγαζε πως θα περνούσες μαζί της την καλύτερη βραδιά της ζωής σου. Μέχρι να εξαφανιστεί. Και αυτό δεν το λες απαραίτητα κακό.

Jessie

Η ολοκαίνουργια προσθήκη έχει μπολσεβίκικο αίμα, επαναστατική διάθεση αλλά και λαϊκή ομορφιά. Την Jessie Eden (πραγματικό πρόσωπο) θα μπορούσες να την γνωρίσεις και σε ένα κρασάδικο στα Πετράλωνα να τραγουδάει ρεμπέτικα και να ερωτευτείς τον δυναμισμό της από την πρώτη στιγμή. Πέρα από τα πολιτικά και τις αντιλήψεις του χαρακτήρα της, δεν είναι τυχαίο που η ηθοποιός Charlie Murphy θεωρείται μία από τις ομορφότερες ηθοποιούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και μάλλον θα περιπλέξει την ζωή του Thomas ακόμα περισσότερο.

Linda

Στην τρίτη σεζόν δεν την είχαμε πάρει με καλό μάτι. Ήταν απλά μία εκνευριστική θεούσα που προσπαθούσε να πάρει μακριά τον Arthur Shelby από αυτό που ήξερε να κάνει καλύτερα: να σκοτώνει. Όμως λίγο η ενασχόλησή της με τα στοιχήματα, λίγο η μαφιόζικη περιβολή της και σίγουρα τα μεταξένια εσώρουχα με τις σέξι σκηνές, μας βοήθησαν να δούμε την πραγματική Linda πίσω από τον συντηρητισμό. Και γουστάρουμε με χίλια.

Lizzie

Ομαδικό ΟΧΙ από την ομάδα του Ratpack για την on/off σύντροφο του Thomas Shelby. Eιλικρινά, πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλύτερα από την ζηλιάρα γραμματέα του. Όμως όπως λέει και ένα ελληνικό ρητό: δώσε θάρρος στον χωριάτη. Μπορεί η Lizzie να έχει το σουλούπι για τον άντρα του 1930, αλλά κάτι πάει στραβά. Και είναι όλο το σύνολο.

Polly

Σχηματίστε ό,τι άποψη θέλετε για εμάς, αλλά συμφωνήσαμε πως κανείς δεν θα έλεγε όχι στη «θεία Polly». Και μαζί με εμάς, φανταζόμαστε και πολλοί ακόμα άντρες ανά τον κόσμο. Μιλάμε για την απόλυτη έννοια της milf. Μίας γυναίκας που είναι σφυρηλατημένη στη βία και την επιβίωση, που δεν έχει καμία σχέση με τα κοριτσάκια που έχεις γνωρίσει και που -έχουμε τουλάχιστον την εντύπωση- αν σε βάλει κάτω θα ξεχάσεις και το όνομά σου. Όταν μιλάμε για γυναίκες με εκρηκτικό δυναμισμό κι εμπειρία, αναφερόμαστε σε γυναίκες όπως η Polly.

Grace

Κακά τα ψέματα, η Grace ήταν γεννημένη για έρωτες. Και παρότι ήταν στην αρχή μία ρουφιάνα του κερατά, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως όλα τα καλά μπορούν να συμβούν αν βρεις την σωστή γυναίκα (ή και όχι). Επίσης, αν και σε μαγνήτιζε με την αρχοντική της μορφή στην 3η σεζόν, δεν αλλάζουμε με τίποτα την Grace στον ρόλο που την πρωτογνωρίσαμε: αυτόν της μπαργούμαν του Μεσοπολέμου, που έχει μπύρες να σου σερβίρει και να ακούσει τις ιστορίες σου από τα χαρακώματα της Φλάνδρας. Μας λείπει πολύ.

May

H εκπαιδεύτρια αλόγων μας μαγνήτισε με τον ίδιο τρόπο που μαγνήτισε και τον Thomas. Λιγομίλητη, με αγάπη για το τζιν και τα άλογα, με αυθεντική Λονδρέζικη προφορά και με στυλ που χαρακτήριζε τις γυναίκες της εποχής. Αρχοντική ακόμη και αν δεν προερχόταν από οικογένεια ευγενών, η May Carleton είναι ξεκάθαρα ένας από τους λόγους που δίναμε το 100% της προσοχή μας στη σειρά. Αν μη τι άλλο, ο Tom Hardy (σύζυγός της στην πραγματική ζωή) έχει σπουδαίο γούστο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ