2018-05-02 20:23:17
Φωτογραφία για Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2018: Πρώτος ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Δριτσάκος
Ο Δήμος Μαραθώνα και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΜΑ)  διοργάνωσαν, τον Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα 2018, μεγάλη μαζική διεθνής αθλητική εκδήλωση, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, του ΣΕΓΑΣ

της ΕΟΣΛΜΑΥ, της AIMS και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, με συμμετέχοντες αθλητές από την Κίνα, Γαλλία ,Αγγλία ,κ.α χώρες ,με στόχο  του Ημιμαραθωνίου δρόμου να είναι η ανάδειξη της ιστορικότητας του Μαραθώνα παγκοσμίως και συνακόλουθα η ανάπτυξη του τουρισμού και της προβολής αυτού. Με αφετηρία και τερματισμό την ιστορική αφετηρία του Κλασικού -Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών και διαδρομή όμοια διερχόμενη από τον Τύμβο Μαραθωνος και την Λ. Μαραθώνος, την Κυριακή 29/4 ,την 09.00 ώρα εδώθει η εκκίνηση απο τον Δήμαρχο Μαραθώνα Κύριο  Ψινάκη Ηλία  παρουσία του  Γενικού Γραμματέα αθλητισμού της Κίνας. Η  5 η διεξαγωγή αυτού του αγώνα των 21.1 χλμ πραγματοποιήθηκε κάτω από συνθήκες ζέστης αλλά με άρτια αθλητική διοργάνωση.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Ανθυπαστυνόμος Δριτσάκος Δημήτριος, αθλητής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, με χρόνο 1ώρα22 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα. Η βράβευσή του έγινε από τον Δήμαρχο Μαραθώνα Κύριο Ψινάκη Ηλία.

Η όλη αθλητική εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha,ο οποίος ήταν και χορηγός επικοινωνίας. Σχετικό βίντεο της αθλητικής εκδήλωσης προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha την 29/4:
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ