2018-05-03 12:03:17
Φωτογραφία για ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Οι ευχαριστίες του προπονητή Γεράσιμου Μπότσιου
          Μετά από μία δύσκολη αλλά τελικά επιτυχημένη χρονιά στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ, όπου επιτεύχθηκε η παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία, ο προπονητής της ομάδας Γεράσιμος Μπότσιος, με ανακοίνωση του, ευχαριστεί: 

Ευχαριστίες Μπότσιου Γεράσιμου προπονητή Ηρακλή Αστακού 

         Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ποδοσφαιριστές και  την Διοίκηση του Ηρακλή Αστακού για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη φετινή χρονιά και στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε έστω και στο τέλος το στόχο της παραμονής της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία. 

        Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Ντίνο Αποστόλη ο οποίος πρόσφερε και παρείχε τα πάντα σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι η ομάδα να οργανωθεί έτσι που να παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία για πολλά χρόνια και να έχει πάντα επιτυχίες...........  

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡ. ΜΠΟΤΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

          Τον Ηρακλή Αστακού και τον προπονητή του Γεράσιμο Μπότσιο για την παραμονή στην Α' κατηγορία συγχαίρει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας.

Η ανακοίνωση:

         Το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας συγχαίρει τον Ηρακλή Αστακού και τον προπονητή του Γεράσιμο Μπότσιο, ο οποίος είναι και μέλος του Συνδέσμου, για την παραμονή στην Α' κατηγορία.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών προέρχεται απο: http://www.olatagoal.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ