2018-05-03 18:00:31
Φωτογραφία για Βαρδινογιάννης – Κοντομηνάς δικαίωσαν τον Παππά
Αν δεν αλλάξει κάτι σε σχέση με τους 5 προσωρινούς υπερθεματιστές που ανακοίνωσε εχθές το βράδυ το ΕΣΡ, με τις ενστάσεις που θα ακολουθήσουν, αλλά κυριως με το ΣτΕ που συνεδριάζει αύριο 4 Μαΐου για τις τηλεοπτικές άδειες… Αναμφισβήτητα σε πρώτη φάση το αποτέλεσμα της Ανεξάρτητης Αρχής δικαιώνει τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά ως προς το επίμαχο θέμα του αριθμού των αδειών!

Διότι ανεξάρτητα από το αν χωράει ή όχι απεριόριστος αριθμός καναλιών στο φάσμα… Η αντοχή της αγοράς εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα στα 5 σχήματα όπως τα ανέδειξε το ΕΣΡ! Στην ουσία όμως δεν είναι καν 5, αλλά 4 τα σχήματα, όσα δηλαδή είχε υποστηρίξει από την αρχή ο υπουργός… Αφού η συνεργασία Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά, μπορεί να μη μειώνει τον αριθμό των καναλιών, μειώνει όμως τα σχήματα, δεδομένου ότι πρόκειται για επιχειρηματική συγχώνευση! Με άλλα λόγια μια επιχείρηση με δυο κανάλια!

Είναι προφανές λοιπόν ότι η ελληνική αγορά έδειξε τις αντοχές της! Και μοιραία η συζήτηση για τον αριθμό των καναλιών κλείνει.

Αυτά ως προς τις επιχειρηματικές αντοχές… Διότι η συζήτηση για τις άδειες έχει πάψει πια να έχει ενδιαφέρον όταν οι τρόποι που οι πολίτες βλέπουν τηλεόραση έχει αλλάξει ριζικά, εξαιτίας των νέων συσκευών (ταμπλέτες, κινητά τηλέφωνα κ.α) από τις οποίες μπορούν να απολαύσουν προϊόντα… τα οποία επίσης προμηθεύονται από διάφορους παρόχους!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ