2018-05-03 21:51:34
Φωτογραφία για Τα μόνα πουκάμισα που θα φορέσεις τώρα που πιάνουν οι ζέστες
Λίγο ο ήλιος που λάμπει και καίει, λίγο το θερμόμετρο που... «χτυπάει» 30άρια, λίγο ο ουρανός που είναι καταγάλανος και ναι, το παραδεχόμαστε: Είμαστε έστω και ανεπίσημα σε summer mood. 

Φαίνεται άλλωστε ακόμα κι από το ντύσιμό μας. Τα πολλά, χοντρά ρούχα έχουν δώσει τη θέση τους σε ανάλαφρα και δροσερά κομμάτια, που ακροβατούν μεταξύ ανοιξιάτικου και καλοκαιρινού στυλ. Όπως για παράδειγμα τα ανοιχτόχρωμα, μονόχρωμα ή εμπριμέ βαμβακερά πουκάμισα, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε κάθε επίσημη ή smart casual περίσταση και σκοπό έχουν να βγάλουν προς τα έξω τον πιο γοητευτικό, αρρενωπό, κομψό και ευχάριστο εαυτό σου, ακόμα κι όταν έξω σκάει ο τζίτζικας.

Προς σ' αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Seidensticker, που δημιουργήθηκε το 1919 και σήμερα αποτελεί μια από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πουκαμίσων παγκοσμίως. Όταν λοιπόν αναζητάς κομψότητα σε συνδυασμό με άνεση και υψηλή ποιότητα μία είναι η λύση: “Dress up, Open up!” με τη Seidensticker και τη Jacques Britt.


Στις συλλογές των δύο εταιρειών πρωταγωνιστούν ready to wear πουκάμισα, που υπόσχονται να χαρίσουν στυλ, κύρος και ευελιξία στις εμφανίσεις σου, από τη δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο, «παντρεύοντας» το επίσημο με το καθημερινό, το σοβαρό με το ζωηρό.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τα ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά πουκάμισα που πρέπει οπωσδήποτε να κρέμονται στη ντουλάπα σου.

Τα all time classic πουκάμισα

Το λευκό

Το πασπαρτού λευκό σου προσφέρει ευελιξία κινήσεων και επιλογών, καθώς δεν υπάρχει χρώμα και σχέδιο γραβάτας που να μην του ταιριάζει.

Το θαλασσί

Ένα ακόμη μονόχρωμο πουκάμισο που μαζί με το λευκό αποτελούν το Α και το Ω για την αντρική γκαρνταρόμπα.

Το ριγέ

Προτίμησε ένα με λεπτές κάθετες γραμμές, που συνδυάζεται πολύ ωραία με μία γραβάτα με πλάγιες, φαρδιές ρίγες.

Το καρό

Από τα πιο διαχρονικά μοτίβα σε πουκάμισο μαζί με τις ρίγες. Σου προτείνουμε για τις επίσημες εμφανίσεις σου να προτιμήσεις το μικρό καρό σχέδιο, αντί για τα μεγάλα τετράγωνα.

Το πουά

Χάρισε ρετρό αισθητική στο στυλ σου, επιλέγοντας ένα πουά πουκάμισο με κοστούμι στο γραφείο, χωρίς γραβάτα, ή με chinos και σακάκι και ολοκληρώστε το styling με ένα ριγέ ή εξίσου πουά μαντηλάκι.

Το ψαροκόκαλο

Σχέδιο που διακρίνεται για τη διαχρονικότητα, την κομψότητα και τη στιβαρότητά του. Εννοείται πως ο καλύτερός του φίλος είναι το κοστούμι.

Το κοντομάνικο

Από τα πιο παρεξηγημένα κομμάτια της αντρικής καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, μιας και αν δεν έχεις ιδέα πώς να τα συνδυάσεις σωστά, το αποτέλεσμα είναι παλιομοδίτικο. Συνδύασέ τα με chino ή τζην παντελόνια ή ακόμη και βερμούδα

Τα hype πουκάμισα

Το φλοράλ

Το λουλουδάτο μοτίβο, όπως και το λαχούρι, είναι από τα prints που πρέπει να τολμήσεις, τουλάχιστον στο πουκάμισο. Συνδύασέ το με μονόχρωμο παντελόνι και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το πουά αλλιώς
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Video : Παίζοντας με τα πρωτόνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Video : Παίζοντας με τα πρωτόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ