2018-05-04 15:56:36
Φωτογραφία για Νέα φωτιά στον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου: Για εμπρησμό μιλά ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος
Ήταν 8 Οκτωβρίου 2017 όταν ξεσπά μεγάλη φωτιά στο υπό κατασκευή νέο κύτταρο του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου. Τότε ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Καραπάνος δεν είχε διαστάσει να μιλήσει για αλητεία και μιζέρια από την πλευρά κάποιων που δεν θέλουν το καλό των Μεσολογγιτών και για καραμπινάτη περίπτωση εμπρησμού, ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών.

Έξι μήνες μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς χθες νωρίς το πρωί εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά στον ΧΥΤΑ, αυτή τη φορά στο παλαιό – υπάρχον κύτταρο. Οι πυροσβέστες και τα μηχανήματα του Δήμου έδωσαν μεγάλη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς το έργο τους ήταν δύσκολο λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Ευτυχώς πάντως το νέο κύτταρο δεν υπέστη ζημιές.

Ο Νίκος Καραπάνος, για μία ακόμα φορά, εξαπέλυσε μύδρους μιλώντας στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει και πάλι κάτι τέτοιο μόλις τρεις μήνες πριν παραδοθεί το νέο κύτταρο στον ΧΥΤΑ που θα λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων του Μεσολογγίου για τουλάχιστον 20 χρόνια.

«Κάποιοι μάλλον εκδικούνται την κοινωνία δημιουργώντας προβλήματα. Όλα δείχνουν ότι μιλάμε για εμπρησμό. Εμείς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε τους ντεντέκτιβ ούτε τους αστυνομικούς, να παρέμβουν οι αρχές και να βρεθούν οι υπαίτιοι. Να ανοίξει η αστυνομία τις κάμερες της Ιόνιας Οδού και της ευρύτερης περιοχής» δήλωσε σε έντονο τόνο ο κ. Καραπάνος.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ